Härifrån tvättas!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboksi 14 Härifrån tvättas!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386


Kun niin kauniisti pyydettin isompaa elefanttia ja ymmärsin, että voin itse prinsessani kera piloutua lehvistön katveeseen ja kun muutoinkin tässä lempielukoita on esitelty, niin nyt sitten …

Päivää vain taas. Kauheasti täällä on kissoista puhuttu ja sehän on sitten ehkä jo valmiiksi käsitelty. Siksi tuikkaan tähän vielä vahvistuksen siitä, että nyt tallaan espanjalaista maaperää pari viikkoa, kunnes taas lennän takaisin kaukaiseen itään.

Se minua on nyt sitten erityisesti ihmetyttänyt, että missä monet muutkin ovat olleet kadoksissa. Parin tuttuni tiedän piileskelevän muista syistä kuin muiden toimesta, mutta on täältä poistunut sellaisiakin, joista ei ole harmainta aavistustakaan.

Uusiakaan ei ole tullut. Ei edes kissanystäviä enemmälti.

Vaihdettaisiinko puheenaihetta, jos semmoinen auttaisi? Kuinkas olisi jos kysyisin, mitä kukin meinaa tehdä tulevana viikonloppuna ja miksi juuri sitä? Tai haluaisin kuulla, kasvatanko takaisin parran, jonka taannoin ajoin pois? Tai mitäs mieltä olette siitä, että en saanutkaan lopetettua tupakanpolttoa lupauksistani huolimatta. Edelleen tupruttelen, joskin nyt yritän kulloinkin funtsia, että miksi ja missä – ja poltan silleen muutaman vähemmän.

Antakaa palaa tutut ja tuntemattomat!
– haluanko palasen jostakin?
– yllytänkö tupakoimaan vaiko ilmaisemaan?
– liekö minussa pyromaanin piirteitä?

Hoh-hoijaa. Nyt jatkan etätöitäni ja myöhemmin kurkistan, olenko saanut jotakin aikaan eli onnistunut yllyttämään muitakin kirjallisiin puuhiin. Hyvillä mielin. Tai kriittisesti.

P.S. Ylläpito huom: En painellut mitään nappeja vaan systeemi se iskee tekstiin värin. Mättääkö jokin asetuksissa vaiko eikö?