Hampaista mieleen …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Lörpöttelyloota 4 Hampaista mieleen …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kun hampaista puhutaan, niin siitä pääsee siirtymään aasinsiltaa pitkin hammaslankaan, joka tuo mieleen kengännauhat, jotka sitten minulle tulivat mieleen noista irtoavista hammaspaikoista ja …

Minulla kun oli kerran ihan huonot kengät, etkun niissä eivät nauhat pysyneet solmussa vaan aukesivat, vaikka kuinka solmin uudelleen sekä Suomessa että Espanjassa. Että semmoiset huonot kengät. Olisi pitänyt ihan tehtaalle valittaa, mutta kun aika meni niiden nauhojen solmimiseen.

Eihän tuommoista sitten taida kukaan muu ymmärtää kuin PUMA, jolla saattaa myös olla nauhoissa vikaa.

Mitä nuo thaimaalaisetkaan mitään korttipeleistä ymmärtää, kun rouva äsken voitti minut ja nyt on paha mieli. Ikävä ihminen kun silleen menee ja miehensä voittaa. Kohta menen takaisin olohuoneen pöydän ääreen ja yritän uudelleen. Pitäisiköhän vähän fuskata, että pärjäisi paremmin?

Mutta tulihan nyt sitten lörpöteltyä lootaan.

Mene Tyyne uudelleen hammaslääkäriin ja ota se koko hammas pois. Minäkin heitin ne kengät menemään.

Ja käykää nyt vielä katsomassa noita myynti-ilmoituksia. Siellä on vielä vaikka mitä, joita kukaan ei ole ehtinyt ostaa pois. Osa on kyllä ostettu, mutta paljon jäljellä. Tai ei oikeastaan ole ostettu vielä montaa, kun ensin pitää antaa rahaa ja sitten saada tavara ja sitten vasta on ostettu. Vaan kyllä ainakin kannu menee varmasti halvalla Tampereelle ja lintu (ehkä) lentää huomenna.

Minulla muutoin oli ennen melkein kaikki Ilkka Remeksen kirjoittamat kirjat, jotka ovat nyt jossakin. Kun luet tämän (kylläpäs täällä kuitenkin kurkistelet) niin funtsi muistellen, pitikö ne palauttaa …