Hamilton

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä don Markku
don Markku Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 58

Mille toivonee Lewiksen siirtyvän laukkaratamieheksi ja varmaan Kimi toivoo samaa. Taisi kumminkin tulla sarjaan uusi vahva mestariehdokas, jos vain johtotähti pysyy kasassa koko kauden ajan. Massa on esittänyt reippaita otteita talvitesteissä ja ensikisoissa, mutta jotenkin en usko Felipen turnauskestävyyteen. Vai onko sitten Schumacherin varjosta aurinkoon pääseminen kasvattanut miestä uusiin mittoihin, entinen Massa oli paineen alla haavoittuva ja pehmeä.

Ja Mille, kun kerran lähes joka asiassa olemme eri mieltä, niin olkoon tässäkin: Lahden ravirata on puolen kilometrin päässä duunistani, mutta kertaakaan en ole tässä uudessa (!) käynyt ja vain kerran siellä vanhallakaan. Syyn selvitinkin jo kerran: minulta vietiin 35 vuotta sitten vääryydellä kaksi markkaa! Enkä sitä tunnelmaa löytänyt. Bensa haisee paremmalta minun nenääni. Kävin joskus katsomassa Fykkösiä Estorilissa, Budapestissä, Hockenheimissa ja Spassa pariin otteeseen. Kisasta ei aina tolkkua saa, se on totta. Pitää majoittua paikkaan, josta näkee isot screenit, tai soitella kotiin vaimolle ja kakaroille: ”Kuka johtaa? Mitens Häkkinen?” Mutta tunnelmaa oli! Budapestissa saksalaiset riekkuivat ja osoittelivat Schumin voittaessa Häkkisen, kahden viikon päästä Spassa Häkkinen teki loppukierroksilla Sen Ohituksen ja sakut keräsivät lippunsa ja poistuivat paikalta ennen ruutulippua. Meidän nauraessa röhönaurua.

On meillä mopoporukassa purjehtijakin, joka vannoo vesielämän nimiin. Vikaa päässä ilmeisesti, vaikka Suomen mestari onkin lajissaan: kuka menee veden päälle vapaaehtoisesti?

Mutta moottoripyörät! Tänään on sohvapäivä: Le Mansin 24-tunnin ajo ja Turkin Gp, eli kuutisen tuntia mopoajelua. On huimia ohituksia ja ajamalla ajettuja voittoja ja häviöitä! Varikkokäynnit eivät ole kisan huippukohta, vaan voitto ratkaistaan radalla, katteet kolisten ja joskus kaatuen. Ja verratkaapa nimenomaan Espanjassa suosion eroa Fykkösissä ja mopoissa! Ay!