Haloo, tää oli mulle!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 17 Haloo, tää oli mulle!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
TB kirjoitti:

Mukavaa taas lukea juttujasi!
Kaikilta terkkkuja!

Harvoin mä täällä niin mistään kirjoituksesta ilahdun kuin tästä. Se on nimittäin ihan lähipiiristä ja espanjafani-perheeltä, joilla toivottavasti on jonakin päivänä ruutia laittaa myös muille jotakin. Mutta tämä siis oli mulle. Isot kiitokset näinkin päin!

Teille ja kaikille yleisemminkin thaimaalainen kelivaroitus. Maaliskuun alun 2,5 tuntia sunnuntaisessa paisteessa uima-altaalla pistää ihon kiehumaan. Mulla oli sentään pohjaa, mutta näin siellä myös tullen-mennen valkoisen sveduporukan, joilla ei ollut sitten niin minkäänmoista väriä. Huh-huh, miltä mahtaa nahka tuntua aamutuimaan, ellei jo tälläkin hetkellä. Lämpöisiä vilunväristyksiä odotettavissa.

Ai miksikö en varoittanut? Jotkut ihm,iset ovat vain yksinkertaisesti kokonaiselta olemukseltaan semmoisen tuntuisia, että reaktion osaa arvella. Että höördu, vasaadu o vemmeduu, ollaan sitä oltu ulkomailla ennenkin. Joopa joo.

Puoliyö vierähti jo täällä kumoon, joten olkoon tällä kertaa sanomiset tälle osastolle tässä. Ellen sitten ryhdy yökyöpelöimään, mitä en osaa vielä ennustaa.

Prinsessani on sukulaisasioissa lähikaupungissa, missä minäkin tapasin viikko sitten muutamia mukavia ihmisiä. Vaan on se niin vaikeeta, vai-kee-ee-ta olla erossa ihanasta ihmisestä. Jotkut sen tietävät miltä tuntuu. Toivottavasti mahdollisimman moni.

Hyvää yötä Euroopan päivävuorolle. Aasia hiljenee.