Hallituspelit

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Vilperi kirjoitti:

sen verran; jos mun skenaario toteutuu, niin henkilö jota äänestin tulee olemaan tavallisen korkealla. 😉

Ja se henkilö ei taatusti ole kokoomuksesta! 🙂

Mutta kahtellaan………..

Hienoa, että olet vaalien tulokseen omalta osaltasi tyytyváinen.

Minulla on edelleen äánioikeus suomessa, mutta en áánestányt. Miksi olisinkaan tuhlannut hyván áánen pussilliseen pskaa?? Nyt náyttáá ihan oikeasti siltá, ettá entisen hallituksen, nykyisen toimitus ministeriön sisállá on jo ennen vaaleja sovittu tulevan hallituksen kokoonpano ja ohjelma. Persujen voitto, suomalaisten ennalta arvaamaton petturuus vaaleissa, sekoitti hieman pakkaa, mutta nythán ollaan jo palaamassa oikealle tielle. Kepu ja kokoomus ja pari apupoikapuoluetta muodostavat uuden (onko se uusi?) hallituksen. Persut ovat ihan hiljaa náköjäán, vanha kunnon tottelemattomien lasten koulutuskeino, keppi ja porkkana ovat, jálleen osoittaneet tehonsa.

Suomi on niin läpikorruptoitunut, ettá sitá ei voi huomata kun vaihtoehtoa, jota vasten voisi tilannetta peilata, ei ole. Támá johtuu suurimmaksi osaksi turpakiinni-politiikasta, suomalainen media ei paljon paljasta asioiden taustaa. Politiikan uutisten sijasta kerrotaan suurin otsikoin poliitikkojen naisasioista, ihan kuin yritettáisiin pönkittäá náiden mieskuntoisuutta. Tássá viittaan Vanhaseen, josta tehtiin naissankari, oikea alfauros, macho…entisen kunnioitetutn presidenttimme esimerkin mukaisesti. Yksi Kekkosen karisman piirteitá, jota kansa arvosti, oli se, että támá oli ihan oikeasti naistenmies. Ja Vanhanen ei ole, vanhanen on pelle. }:)

Ja nyt sitten pyydán nöyrásti anteeksi, olen varmaan pahoittanut monen mielen. anteeksi anteeksi anteeksi, olen ärtyisá mummo… 🙁