Hajulla on

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
pentti52 kirjoitti:

Oikein pitäisi varmaankin kovasti ilahtua kun Vanhatyttö minua pojitteli. Siitä onkin tosi kauan kun pojaksi on mainittu. Mukavaa… 🙂
Tuo Vanhatytön ”SYVÄLUKU” -taito (tai sen puute) jäi minua askarruttamaan. Tekninen lukutaito ei siis mielestäsi riitä näitä org-kirjoituksia tulkitsemaan. Hmm…
Tokihan kirjoituksesi luin, hymiöineen päivineen. Myös ymmärsin sen. Olen kuitenkin aina ihmetellyt, miksi on käytettävä hymiöitä kirjoituksia korostamaan. Eikös se ole hieman amerikkalaista tyylilä tai suorastaan teinitekstiä ? – Mikäli oikein tekstiäsi tulkitsin, tarkoituksesi oli esittää heitollasi sarkasmia tai ironiaa. Ne ovat kirjallisuuden tyylilajeja, jotka vaativat käyttäjältään taitoa ja minusta niitä ei pitäisi korvata hymiöillä. Onhan suomen kieli niin rikas, että voinemme käyttää sitä ihan reilusti ja sanoa asiat suoraan, vaikkapa eri tyylilajeja puhtaasti käyttäen ?
Vaikka nyt kiistät ja lyöt leikiksi kirjoituksesi siitä, että muiden hyvinvointi on kannaltasi ns. EVVK, henkii alkuperäinen kirjoituksesi – anteeksi vain – hieman ylimielisyyttä. Jos muilla menee huonosti niin onneksi meillä menee hyvin, niinhän tarkoitit sanoa ? Ja kun arvioin asennettasi, lyöt asian leikiksi ja peräät minulta ja palstan lukijoilta ”SYVÄLUKUTAITOA”. Mutta miksei voisi kirjoittaa reilusti sitä mitä tarkoittaa ?
Ettei nyt vain käynyt niin, että se mirri naukaisee, jonka hännän päälle astuu ?

Toivon, ettei Vanhatytölle jää kirjoituksestani mitään hampaankoloon, kun nyt ruodin hänen tekstejään. No hard feelings at my side, absolutly ! – Näkemisiin Fugessa marraskuun alussa !
🙂 🙂

Anteeksi hirveesti, mutta ettei nyt vain käynyt niin, että se kolli naukaisee, jonka hännän päälle astuu ?

Vai ei Penttiá pojutella. No ei toki – tosi mieshán siná olet ja vakavasti kirjoittelet. Olen pahoillani, minulla on vaan semmonen tyyli, ikä varmaan tuonut mukanaan, että kaikki alle 100-vuotiaat tuntuvat nuorilta. Minä itse kun olen viime vuosituhannelta…

Támmönen tekstien ruotiminen on ihan ok. En miná siitá pahastu. äläkä Sinäkään. Ja minusta nuo hymiöt on aika kivoja, miksipä eivát nuorekkaitakin, siihenhän meidán pitäisi kai pyrkiákin. 😉 Eikös se semmonen trendi nyt ole páällä..

Sarkasmia tuo ruodittavana oleva kirjoitukseni varmaankin lähinnä on, ikävá, että en osannut niin sarkastisesti kirjoittaa, että sen voisi siitá tunnistaa. Ihan suoraan tánne orkkiin ei kovin monia asioita voi sanoa, ”hyväá päivää” taitaa nykyään olla melkein ainoa, jonka ihan suoraan voi kirjoittaa. Kaikki muu loukkaa tai háiritsee aina jotakuta palstan lukijaa. Lienet tuon itsekin huomannut. Minusta vaikuttaa siltá, että osa porukasta lukee orkkia vain löytáäkseen jotain ilkeáá sanomista, kun mitään omaperáistá ei keksi. }:)

No niin, en viitsi toistaa itseáni selkokielellä. Sisálukutaitoiset kyllá saavat selville, mitá tarkoitin sanoa. Ja Sinäkin olet jo hajulla.. 8)