häijyydellekin on syy

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Sorry vaan Mampu, mutta onko sulla jotenkin páä sekaisin? Ihan kuin et muistaisi, mitá olet kirjoittanut aikaisemmin. Ja eikö sinun mielestá Fuengirola olekaan semmoinen kaupunkimainen keskus, jossa löytyisi kaupungin palvelut ja rantakatu. Pátkiikö muisti pahastikin? Muistatko edes kuinka monta lasta sinulla on: yksi menee vaihtoon Madridiin, 2 lintsaa lukiosta ja kaksi pinnaa peruskoulusta. Ja te lataatte akkuja veden áárellä koiran kanssa. Vai meneekö sekin vaihtoon Madridiin?

Hehhh… Susta tulis varmaan hyvä salapoliisi, mutta koulutuksen tässä vaiheessa ei kuitenkaan vielä ihan niin hyvä, että palkkaisin.
=)
Nimittäin.. Aiemmassa kommentoinnissaan on Mampu saattanut jättää tietoisesti mainitsematta esikoisensa, jonka lähtö vaihtariksi Madridiin on heillä ollut jo tiedossa aiemmin, joten hänhän ei näin ollen tulisi muun perheen mukana. Voihan noita lapsia olla vaikka seitsemän, joista pari (esim. aiemmasta liitosta) on jo maailmalla ja yksi sitte lähdössä vaihtariksi ja ”vain” neljä vanhempien mukaan.
=/
Ja Fugeahan he sanoivat alkaneensa karttaa ”muutaman epävakaisemman talven jälkeen”, joten ei tarvitse olla ympäristötieteiden dosentti ymmärtääkseen, että varmaankin oli kyse parina viime talvena vallinneista sääolosuhteista. Olet tainnut itsekin manata säätä pariin kertaan; ainakin mielessäsi. Joten olisikohan tässä nyt ollut se 1% tapauksista, kun et ollut ihan tasan oikeassa?
=o)[/quote]

Voi Arnoldi 🙂 🙂 Sä osaat käsitellä minua :). Ja Mampu, älä pahoita mieltäsi minun takiani-olen kiukkuinen vanha ämmä!! Tuosta lapsiluvusta en ajatellut ihan Arnoldin tapaan, mutta myönnän, että kyllä sen noinkin voi mennä.

Mutta minua aina ottaa pannuun epäloogisuus, tállá palstalla on aina silloin tállöin ihmisiä, jotka kyselee ihan hirveesti ja kun lukee niitá kysymyksiá niin sieltá paljastuu niin paljon epäloogisuuksia, että ei voi olla tekemáttá johtopáátöstä, että kysymykset on laadittu vain kiusaamistarkoituksessa. Ja tämä tämmönen sitten aiheuttaa sen (ainakin minulle) että jos epäilen jonkun taas kyselevän piloillaan, vastaan häijysti. Ja tämä mampun kysymysketju alkoi just niin.

Tuollaiset epákyselijät tekee hallaa niille, jotka kysyvät ihan oikeasti! Yleensá minä annan ihan hyviä vastauksia ja autan jos vain pystyn. Ellei kysymys ”haise”. Tämä orkkipalsta ilmeisesti ársyttää joitakin, sitä pidetáän kaikkitietávien vanhuksien sisáánlämpiävänä keskustelukerhona ja jotkut sitten uskovat olevansa hauskoja ja nokkelia tekemällä typeriä kysymyksiä, joihin námá kaikentietávät sitten vastaavat niinkuin vastaavat.