hah hah hah haaaa aaaa haaa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
fantastico kirjoitti:

”kásittáákseni riittáá, ettá vuokralaiskandidaatin maksukuky ja muut ominaisuudet riittávát asunnon omistajalle.”

hah,haa pitäisköhän lähettää vielä tiliotekin ja mitä muita papruja?

Pitääkö tuo tulkita hysteeriseksi naurahdukseksi? Miksi???
Miten itse varmistaisit vuokralaisesi maksukyvyn – vai jättäisitkö ihan Herran huomaan??

Espanjassa, jos kyseessä on pitkä vuokrasopimus, on tullut tavaksi pyytää todiste siitä, että vuokralainen käy täissä tai saa eläkettä. Sehän on jo jonkinlainen takuu. Sitten on vuokravakuus vuokranantajan turvana ja koska rahaa ei saa vaatia enemmän kuin 2 kuukauden vuokran verran (max 11 kuukauden sopimus, vivienda permanente vain 1 kuukauden vuokra), jotkut vuokranantajat vaativat pankkitakauksen tai/ja jonkin vakuutuksen lisävakuutena. Ja tämä kaikki lisävakuuksien pyytäminen siksi, että kaikki vuokralaiset eivät pidä sopimuksista kiinni. Ja tiliotehan ei riitä vakuudeksi,parhaimmillaankin se osoittaa vain sillä hetkellä tilillä olevan saldon.

Kun sinulla on vain yhden kuukauden vuokraaminen, niin silloin varmaankin riittää, että maksat sen vuokran etuäkäteen ja mahdollisesti jonkin summan kuluja varten (sähkö ja vesi ja kaasu) elleivät ne sisälly vuokraan. Ja tietenkin myös välittäjän palkkion, välittäminehän on liiketoimintaa, josta kuuluu saada palkkio.

Voisi olla ihan hyvä ratkaisu asua huoneistohotellissa näin lyhyt aika. Ei pääsisi ketkut petkuttamaan ja olisi sitten parveketta, merinäköalaa ja uima-allasta ihan talon puolesta.