Hah-hah-haaa!

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Bilenurkka 1! Hah-hah-haaa!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
illuusia kirjoitti:

bhajee, ei mitenkään loukaten, mutta minulle tulee hieman tyrmistynyt olo kun ”ikäisesi” tietää paremmin Fuengirolan menomestoja kuin minä.

Selitys piillee siinä, että oikeasti biletysikäiset kokevat usein nopeasti jotakin uutta ja ihanaa, jonka me vanhemmat paavalit olemme jo saattaneet nautiskella aikaisemmin moneen kertaan. Toinen juttu on paikan kulloinenkin henki – aina ei vain tunnu siltä, että stara istuu joukkoon ja silloin on helpointa kiitää tutkimaan seuraavan oviaukon taustat.

Esimerkiksi: Menin kerran Suomessa rokkiklubille, missä 18 vee tuli kysymään mitä pukutyyppi siellä tekee. Rock ’n rollia kuuntelee, lipittää bisseä ja nauttii elämästä. Jeee … siitä sitten puhuttiin ja kyseltiin lisää puolin ja toisin. Vaan aina ei käy niin ja silloin mennään muualle.

Mai Tai oli ennenvanhaan (en ole käynyt tutkimassa uusittua) ihmisnälkäisten suomalaisten ja tätiparien tanssipaikka about puoliyön jälkeiseen aikaan asti (20-24), jolloin menivät nukkumaan. Loppuyö sujui kansainvälisemmin, mutta ei se mikään varsinainen menomesta kyllä ole minun siellä myöhäänkään käydessäni ikinä ollut.

Pitkin kaupunkia saattaa tehdä ohikävellen satunnaisia löytöjä – jonkin enkkubaarin senhetkinen yleisö voi pitää sattumalta hauskaa, jolloin toki kannattaa tunkeutua sekaan ja nauttia menosta.

Espanjassa oudommankin bailaaminen on helpompaa kuin Suomessa. Etelässä en ole ikinä kuullut kommenttia ”mikä sää ööö… kuule siinä oot hä?” – että eikun baanalle muistaen, että paikalliset bailaavat tosiaankin vasta puolestayöstä alkaen, mutta jatkavat myös aamuun asti. Sitä ennen syödään – eikä aina edes dokata kamalasti.

Toivottavasti tämä nyt antaa uutta rohkeutta jollekin – edes valvoa kokeeksi siihen asti, että kaikki alkaa.