Gullaan gulalla.

LINKKI

maijako53
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.03.2013
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 43

Fuengirolassa toimi sliippari J.H tehden sitä ja tätä. kaikki ei kestä päivänvaloa.
Vuosikymmen sitten Hän on hyvä verkoittumaan taitava ystävästymään ja löytää apurinsa heikot kohdat nopeasti.
J.H ja välittäjäpariskunta ystävystyi ja löi päät yhteen ja ideat alkoi jyllätä. Tuumasta syntyi vanha virsi. Suomalaiset hyväuskoiset maanmiehet.

Tämä sliippari touhusi mitä touhusi ja sai Valittäjä Ari:n innistumaan kaikenlaisen rihkaman roudaamiseen tänne ja kotimaahan. Ennakkomaksut maksettava ennen tavarantoimitusta.

J.H. osalta tilanne loppu, ostajat alkoi etsiä J.H. tarkoituksena käyttää perinnässä apuna venäläisiä. J.H. asui avoivaimonsa kanssa isossa ok:ssa ja pyöritti pienimuotoista kenneliä. Tämä J.H. sai avovaimonsa ostamaan kokonaisen kerrostalon vuokralaisineen Suomersta. Siilinjärvi Pasurintie 2. Talo on nyt asumisskellossa. Hinta taisi olla n.700 000 euroa. Osa kauppahinnasta maksettiin J.H. avovainon ok-talolla ja loppu jäi vakuudettomaksi lainaksi myyjälle, tosin juur painetut uudet osakirjat salkussaan hän marssi pienen paikallisen OP juttusille (kerrostalon myyjä oli mukana korottassa luotettavaa tunnelma aeerrekoitus hoitaa kk:ain . Kerrostalon myyjän pitäisi saadat loppukauppahintaa ja sen hoitamisksi on sovittu jokin järjestely. Kun järjesely tuli voimaan. J.H häipyi espanjasta pattayalle. Tämä oli maailman luokan kupru. ja ainut kärisjä siinä tilanteessa oli avovaimo. Mutta hän ei jäänyt odottelemaan ,v aan haki kiinteistölle miljoonaluokan kiinnitykset tästä samasta OP pankista nämä. Nainen pääsi kuivilleel sai rahat,
kiinteistö on pankinsylissä Samat ihmiiset touhuaa; Ari, Leena, J.H sekä J.H ex., suomessa hra x joka alunperin oli ko. kiinteistön ostanut ko. tarkoitukseen.

kädessä paikalliseen pienee osuuspankkiin,

LSP homes , onko sitä rekisteröity asian omaisella tavalla maassamme.
lSP HOMES VIITTAA VAHVASTI DOMAIN OMISTAMISEN JA WEBMASTERIN KAUTTA SEKÄ VANKKA JA PITKÄ YHTEINEN HISTORIA JA TAPA KÄYTTÄYTYÄ TIETYSSÄ TILANTEESSSA.
Arvio yhteenvetona voisi olla että välittäjäpariskunta on ollut täällä isomman ketkun paikallinen toimija.Pykälää ylöspäin mentäessä seuraava porssa on onepartners J.H. Hänen rooli on LSP HOMES:SSA
OMISTAJA, WEBMANAGER, RAHOITTAJA ? KOMENTANA ? BOSS ?