Guanchelle

LINKKI

kojo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1445

Otit sanomisestani vain avauksen, joka espanjaksi olisi voinut olla vaikka pues. Perustelin mielipiteeni, mutta niihin et ottanut kantaa.

Välillemme ei siis valitettavasti ehtinyt muodostua keskustelua, jonka olisit voinut päättää. Sanon vilpittömästi ”valitettavasti”, koska minusta rakentavat keskustelut, joissa mielipiteitä esitetään puolin ja toisin, ovat erittäin viihdyttäviä.

Jos olet joskus seurannut televisiosta Englannin alahuoneen keskusteluja, niissä sanan säilää heilutetaan oivaltavasti ja rajutkin mielipide-erot selvitetään keskustelemalla. Suomesta tällainen keskusteluperinne puuttuu paljolti ja se korvataan herkästi henkilökohtaisilla herjoilla.

Se luo ylenmääräistä herkkänahkaisuutta, josta lienee esimerkki suoratukan kommentti. Käytin blondi-sanaa yleiskielen merkityksessä (klisheenä = vähän yksinkertainen), mutta suoratukka otti sanan yksyhteen ja koska hänellä ilmeisesti on vaalea tukka, hän katsoi asiakseen älähtää. Olen pahoillani, jos aiheutin sekaannuksen, mutta en ole tottunut siihen ylistettyyn chattailu- tai facebook-tyyliin. Olen vain tällainen asialinjan tyyppi.