Greenpeacella on

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

tapana valittaa kaikesta kehityksestä ja (toisten) hyvinvoinnista. Koko homma pyörii muiden rahoilla ja naivien ihmisten toimesta – vaikkakin vastavoimaa tarvitaan, niin noinhan se homma ei näemmä vain toimi. Tietysti on hauskaa ja kavereita kun ajellaan kumiveneillä ja noustaan aitojen yli ydinvoimaloihin. Aika kurjaa olisi näillä viherkommunisteillakin, jos vaikka energian hinta 5 tai 10 kertaistuisi. Tai no unplugged kitarointi nuotion valossa ja ruoholla eläminen ei paljon muita masenna ja maksa.

Minusta on erinomaista, että lähes kaikki tuon alueen tornitalot ovat yhdessä paikassa eikä ripoteltuna pitkin rantaviivaa sekoittamassa rakennustyylejä – sinne vaan niitä lisää. Kyllä niitä isoja hotelleja tarvitaan, jos meinaavat elättää itsensä turismilla. Toinen asia on tuo vesien pilaaminen, joka kostautuu ja on aika ikävää.
Itse en tykkää Benin korkeista silhuetista, joten matalampi rakennuskorkeus on olennainen osa tukikohtani ”arkkitehtuuria”. Ainahan sinne Beniin pääsee mellastamaan jos näin haluaa – Autolla tietysti…