Granada – kylä?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Laura
Laura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209
Lammas kirjoitti:

… olisiko toi granada kuitenkaan oikee paikka asustella, jos sitten on aivan kuollut kesällä ja rantaan kovin pitkä matka? kun kuitenkin tykkään myös tuosta iltaelämää viettää ja olisi kiva kun ei tarvitsisi ihan yksikseen kesällä siellä kylässä mennä. onko tosiaan niin että porukka lähtee sieltä kesällä pois, siellähän kuitenkin asuu aika paljon ihan vaki porukkaa espanjalaisia?

Onko kellään tietoa hyvistä kirjoista jotka kertoisi paljon tietoa lähinnä tuosta granadan seudusta / costa del solin suunnalta… koska nämä ovat omalta osalta lähinnä kuitenkin ne vaihtoehdot.

Olet varmaan viettänyt jo pitkiä aikoja netin ääressä Granadaa googlaillen, jos olet ajatellut muuttaa sinne? Sitten varmaan jo tiedätkin, että se ei ole kylä, vaan iso yliopistokaupunki, jonka asukasluku on yli 230.000 (yli 400.000 koko kaupunkialueella). Yliopiston ansiosta kaupunki vilisee nuoria, ja kaupungissa on vilkas yöelämä – ympäri vuoden.

Kirjoja ja karttoja (jotta näet missä on Granada ja missä ne pienet hiihtokylät, jotka autioituvat kesäksi) Granadasta löytyy läjäpäin. Mene lähimpään kirjakauppaan ja valitse itsellesi mieluinen.