Gran Kanarian laajakaistat

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Taspani M
Taspani M Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Etätyöhön kiinteä laajakaista on miltei ehdoton vaatimus, tai kalliiksi käy. Espanjassa ei ole (ellei tavat ole vuodessa muuttuneet) määräaikaiselle asujalle (alle vuosi) sopivaa liikkuvaa laajakaistaa, jossa ei olisi jonkin sortin käyttökattoa. Olen talviasujana käyttänyt aiempina vuosina sekä Vodafonea että Más Movil prepaid liittymiä. Más käyttää Orangen verkkoa, mutta on isäntäänsä edullisempi, kenties edullisin saatavilla oleva. Jos asut yli vuoden hanki kuukausimaksuinen liittymä. Se on tietysti edullisinta, mutta edellyttää normaalisti 12 kk sopimusta.

Olen tosin tavannut henkilön, joka sanoo saaneensa Vodafonen liittymän, jonka sai sanoa irti ennen 12kk määräaikaa – mutta olen myös vierestä kuullut Vodafonen myyjää, joka ärtyneesti selittää ettei sellainen voi tulla kyseeseen, vaan laskuja tulee koko 12 kk jakson. Vodafone- kauppiaat ovat itsenäisiä yrittäjiä ja kohtelu saattaa sen vuoksi vaihdella. Jos osaat espanjaa niin mene puotiin ja kysy!

Etelässä asuvalle saattaa olla oiva vaihtoehto wimax-verkossa toimiva blend.es.

Lue tarkemmin tääältä http://tapanim.blogspot.se/2011/11/miten-toimii-blendin-internet-vodafonen.html

Tästä jutusta on myös linkit kokemuksiini Másista ja Vodafonesta. Jos käytät orkin HAKU-toimintoa löytyy aiheesta täältäkin yllin kyllin tekstiä.