¡Gracias!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Kiitoksia palvelun parantamisesta meille Espanjassa aikaa viettäville ja voimia taistelussa taantumuksellisia ryhmiä vastaa (YLE, MTV3 ja tekijänoikeusjärjestöt).

Nuo taantumukselliset voimat ovat vain kateellisia verkkotallennuspalvelunne menestykselle ja heidän pääasiallinen tavoitteensa on vain kaataa TVKaista, mikä ehti markkinoille ennen heitä. Heillä ei ole samaan aikaan mitään mielenkiintoa edes yrittää palvella Suomen rajojen ulkopuolella olevia jopa lähes miljoonaa suomea puhuvaa ihmistä. Heille kelpaa Suomen TV-lupamaksuni+TV Finland maksuni, jotka maksa aina koko vuodelta – eikö tämäkään riitä?

He käyttävät valheellisena verukkeenaan sitä, että TVKaista ei olisi verkkotallennin ja kenelläkään ei ole oikeutta siirtää ohjelmia Suomen ulkopuolelle. Me rahoitamme YLE:n toiminnan ja saman aikaan he käyttävät rahojamme meitä vastaan vierittämällä juristijoukon tallennuspalveluja estämään – onko siinä mitään järkeä?

Junger sai ansaitusti potkut – toivottavasti Kivinen on toista maata eikä anna YLE:en linnoittautuneiden taantumuksellisten kateudesta voimavaransa ammentavien voimien sokaista itseään. He eivät voi ikinä estää meitä katselemasta myös Suomen TV-ohjelmia – he voivat korkeintaan hankaloittaa sitä hieman.

Aamen!