Gmail hehkutusta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki IMAP vai POP3 Gmail hehkutusta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä okebo
okebo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.12.2006
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 62

Kun kerran puheeksi tuli, niin enpä malta olla kehumatta Gmailia lisää.

Gmailin roskapostisuodatus on yksi parhaita.

Gmailiin voi myös tuoda ”virallisen” postin. Eli se osaa hakea POP3 tai IMAP laatikosta muitakin posteja. Haetut ”vieraat / viralliset” postit voi värikoodata niin että ne erottuu gmail-tilin postien joukosta. Ja mikä hienoa; voit määrittää että jos vastaat niihin haettuihin viesteihin Gmailin kautta, niin lähettäjäksi merkataan se ”virallinen” sähköpostisi.

Minulla haku toimii pop3 menetelmällä, joten ei tarvitse miettiä sitä virallisen postin tilan loppumistakaan – gmailissahan siitä tilasta ei käytännössä tarvitse välittää mitään.

Gmailin postien joukosta haku onnistuu googlen hakujen tapaisesti tosi kätevästi. Ja on siellä myös mahdollisuus määrittää erilaisia filttereitä jaotellakseen postit ryhmiin.

Kännykkään on oma sovellus, jolla voi erittäin nopeasti hoitaa postin katselun / lähettämisen.

Kaiken kaikkiaan mahtava sovellus ja vieläpä ilmaiseksi.

Itse olen siirtynyt myös Googlen kalenterin käyttöön. Senkin saa kätevästi synkronoitua kännykkään Goosync ohjelman avulla.

Joskus pikkuisen pelottaa että miten paljon Google sitoo ihmisiä itseensä noilla yleisesti ottaen ERITTÄIN toimivilla ilmaisilla palveluilla – ja mikä on sitten joskus se hinta. Tosin itse olisin pienen kuukausimaksun jo nyt valmis maksamaankin.

Ja vielä yksi lyömätön Googlen palvelu kuvien käsittelyyyn http://www.picasa.com