Glups – ja kiitokset!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 35 Glups – ja kiitokset!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
ronkeli kirjoitti:

Tullessani uutena orkkiin, räksätin O.C.:lle, koska pidin häntä näsäviisaana suupalttina, mutta kun tutustuin häneen täällä paremmin, nimimerkin takaa sukeutuikin ihan oikea ihminen, sellainen oikean oikea: elämänviisas, älykkään huumorintajuinen ja tolerantti herrasmies.

Tuo lainaus on edellisen pulinaboxin lopusta. Aluksi siitä se, että sieltä ei voinut lainata enää mitään – ainoa vaihtoehto oli ”Kerro kaverille” mikä taas on tarpeetonta, koska ne tietävät mut joka tapauksessa persoksi kehuille.

Muutoin en sitten voi rehellisenä miehenä esittää nöyriä kiitoksia Ronkelille, etkun olen ihan normaali ja mieluumminkin pollea tuommoisista kehuista. Että joskus joku muukin kuin minä itse huomaa sen, joskaan en ehkä noin monisanaisesti sitä sano. Väitän vain olevani yksinkertaisesti hyvä ja sitäkin eniten työasioissa.

Ivankan sanakirjaan mulla olisi tyrkyllä esimerkki lastenlasten nykykielen 2007 teinisanakirjasta (enhän mä tosissani voi olla niin vanha, että …) lainattu sanonta: Åge-moo ➨ (Tarkoittaa että nähdään myöhemmin. Syntyy sanoista okei ja moi.)

Entäs muuta? Tultiin justiinsa keilahallista missä pelattiin prinsessan kanssa kolme sarjaa. Meni aika hyvin, joten oltiin molemmat tyytyväisiä. Ja huomenna noudetaan leipomosta ennalta tilattu täytekakku, jonka avulla juhlistetaan sekä maanantaita että tiistaita, kun kumpaisenakin on meillä hyvä syy lihotukseen.

Prinsessa vääntää parhaillaan katukeittiöstä ostettujen nuudeliannosten lisukkeiksi jotakin ja kohta mut komennetaan syömään. Siitä puheenollen: Jos näette mut tästä lähtien jossakin ruokailemassa vasemmassa kädessäni haarukka apuvälineenä ja oikeassa lusikka, jolla syödään, niin älkää kuvitelko sen olevan uusavuttomuutta. Silleen nimittäin Thaimaassa toimitaan. Kyllä puikkojakin välillä käytetään, mutta se on enemmän kiinalainen tapa.

Jassoo, nyt sitten mennään … mutta tulen minä vielä tänään takaisin tännekin.
Kirjoitelkaa te muut sillä aikaa mulle jotakin uutta lueskeltavaa, kiitos.

P.S. Lähes unohdin sanoa, että tottakai mä tykkään Ronkelista!