globalisaatio rules

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Fuge on siitä kiva paikka ,että se on kumminkin senverran iso,vaikka ei iso olekaan,että siellä asuu ja elää paikallinen espanjalainen väestö.Etenkin talvella kun ei turistisesonki ole päällä ,sen huomaa.
Suomalaiset ovat kuitenkin marginaaliryhmä Fugen ulkomaalaisten joukossa.Suurin osa vieraista on engelsmanneja ,ruotsalaisia ,tanskalaisia,sakuja,norskeja, ym. eu porukkaa.Pakko mainita vielä kiinalaiset ,eteläamerikkalaiset,marokkolaiset,muut arabit ja afroafrikkalaiset joita tuttavallisemmin neekereiksi kutsutaan.Suomalaisvaikutuksen näkee,kuulee ja huomaa parhaiten Los Pacosin ja Los Bolichesin kulmilla ja miksei kaupungin joka puolella,mutta taitaa olla niin ettei suomen kielellä tule toimeen kuin Pacosin kulmilla ja sielläkin täytyy suomalaisfirmat erikseen hakemalla hakea.Jos et halua pyöriä suomalaisympyröissä ,niitä on helppo välttää,esim.meidän palvelukontaktit ovat espanjalaisia.
Saattaisi olla niin ,että jos et haluaisi törmätä engelsmanneihin ,olisit vaikeuksissa asian kanssa.Ja tämä englannintauti on levinnyt joka puolelle andaluciaa,sisämaata myöten.