game over

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/1114/paakaupunkiseudun_partiolaiset_ehka_pride-kulkueeseen

Jos et ole meidän puolella – niin tulkisenmme että olet vastaan. Terveisin SETA.

Kyllä se vaan vähän järkyttää lapsia, jotka ovat kasvuiässä. Miksi lapsetkaan eivät saa kasvaa rauhassa – vaan aikuiset patoutumineen ajavat lapsia entistä enemmän ”ulalle”?

”Syrjinnän puolustaminen ja lasten marssittaminen/liittäminen seksuaalisiin ryhmittymiin ei ole sama asia! Syrjintää ja tasa-arvoisuutta pitää partiossa ajaa, mutta nyt on pahasti menty keinojen kanssa metsään.
Vaikka olisi kyse minkätyyppisestä seksimarssista tahansa, se ei ole lasten paikka. Puhe siitä että Pride-kulkue on kokoperheen iloinen ulkoilmatapahtuma ei pidä paikkaansa: koko kulkueen perusperiaate on marssittaa framille seksuualisten vähemmistöjen asiaa.
Jättäkää edes lapset rauhaan.

Partiolaisen kotiväki | 29.03.2011 20:31 ”

Ymmärrän vanhempien huolen oikein hyvin ja olen itse ihan samaa mieltá. Seksijutut eivát kuuluu lapsille. MUTTA pelkáán pahoin, että támá taistelu on jo hävitty, siitá ovat pitäneet kaupalliset mediat huolen. Seksi myy, ja se myy myös lapsille. Ja siksi sitá káytetáän niin avoimen haikäilemáttömästi. Ja tuo homo-asia on myös osa kaupallisuutta, sillákin myydáán jotain, ainakin niitá arvoja, joilla sitten voidaan markkinoida erilaisia tuotteita aina vaan nuoremmille ostajille. Me ollaan jo viime vuosituhannelta náine arvoinemme, nyt on käytössá ihan toiset jutut ja meidan on pakko vain sietáá, hyváksyá ei toki tarvitse. 🙁