fugetorrebena

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
rmkven48 kirjoitti:

Eiköhän se vähän riipu siitäkin minkälainen tännemuuttaja on kysymyksessä? Sellainen joka tarvitsee palveluja paljon muilta valitsee tietysti Fugen.

Juu, olisikohan niin, että sellainen joka tarvitsee ennen kaikkea suomenkielisiä palveluja, valitsee Fugen. Palveluja itsejäänhän on Torre-myllyssä tarjolla aivan yhtä paljon kuin Fugessakin plus kaiken lisäksi lentokenttäkin ihan kivenheitonmatkan päässä ja Málaga kaupunkitason palveluineen vain hieman kauempana.

Junallakin vain 20 minuuttia ytimeen ja se sentään pysähtyy matkalla monta kertaa. Pari kertaa oon kävellytkin. Se moottoriautotien silta on pahin rasti, mutta siinäkin on sitä kävelytilaa (laitonta tosin) riittävästi siinä panssarikaiteen ja sillankaiteen välissä. Rekoista syntyy melko kiva pyörre. 🙂

rmkven48 kirjoitti:

Benalmadenaa ei mainittu ollenkaan ja asuu sielläkin melkoisesti suomalaisia, mutta minusta sille sopisi nimeksi rantanukkumalähiö.

Totta. Bena on juuri sellainen, jossa pitää olla oma auto, ja sellaistahan en riesakseni enää toistaiseksi halua. Huoleton on hevoseton poika. Tai, no.. hevosen vois kyllä ottaakin. 🙂