Fugessa, Samin pizzeriassa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Mistä kannattaa aloittaa? Fugessa, Samin pizzeriassa

LINKKI

Schooner101
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.10.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 229

Fugessa, Samin pizzeriassa oli ainakin suomalaisia nuoria neitoja töissä viime talvena, ja pitivät työstään. Palkoista ei ollut puhetta mutta tyytyväisyys työpaikkaan ja oloihin muutenkin oli ihan kohdallaan.

Älä nyt kuitenkaan ihan pers-aukisena sinne lähde, jos massi on kunnossa parin kuukauden elelyyn vararahastolla niin ei ainakaan tarvitse lähteä rahattomuuden/ työttömyyden takia heti takaisin ja aikaa työn hakuun on enemmän.

Tuulihattuosasto nyt tietty kertoo että tänne vaan, täällä on kivaa, täällä on mitä vaan, täällä pärjää, kuten jo olen aiemminkin kirjoitellut että tällä sivustolla nuoret seikkailijat saavat ihan väärän kuvan siitä mitä elämä on vieraassa maassa. Ei taida olla monellakaan nuorella mahdollisuuksia viettää päiväänsä reflan terassilla tai ajella harrikalla/avoautolla luu ulkona pitkin päivää tai puunata jotain paatin kantta. Ne kenellä on massi kunnossa voivat näin tehdä, jos on omasikin niin sitten ei hätää.

Rahattomana ja työttömänä vieraassa paikassa puolituttujen nurkissa ei ole kivaa kenelläkään, takaisin kotiinkin pääsy on yhtä helvettiä huonoimmillaan, kokemusta asiasta kun olin ikäisesi.

Ja läheltä ravintolatyöntekijöiden töitä suomessa seuraavana en usko että talvella liksat päätä huimaa arskarannikolla.

Isällisiä neuvoja tuuleen 😉 turvallista matkaa sinulle