Fugen uusi tietotoimisto

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä DonMiguel
DonMiguel Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.03.2010
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 2

Olen lukenu näitä viestejä hymyssä suin, varsinkin kun Freesoul saapui keskuuteemme. Uskomaton määrä tietoa, taitoa ja ennenkaikkea ylenkatseellista itsevarmuutta on siunaantunut yhdelle ihmiselle!

Kyselee ensin naurettavia kysymyksiä wifi ym. asioista, juuri rannikolle saapuneena. Ja hokkuspokkus, viikko siitä niin jo tietää kaiken kaikesta,ja kaikista. Mielipide ja neuvo löytyy joka asiaan, ja vaikka ei asiasta mitään tietäisikään, niin pääasia tuntuisikin olevan kyselijän tai muiden vastailijoiden totaalinen tyrmäys.

Odotan innolla koska joku keksisi aiheen mistä Freesoul ei joko tietäisi mitään tai edes olisi jonkun kanssa samalla aaltopituudella.

Hauskinta on ollut lukea kun ensin kertoo että ei omista eikä missään nimessä tule omistamaankaan rannikolla kiinteistöjä, niin jo parin viikon kuluttua jakelee suvereeniseti muille ohjeita, miten hommat tulee täällä hoitaa.

Puuttuu enää että Freesoul kertoo meille kohta että on ostanut ”osakkeita” ”edificiosta”, ja ”isännöitsijältä”, tietenkin. Tai ehkäpä jopa ottaa haltuun jonkun toisen ”osakkaan” ”osakkeet” maksamattomien vastikkeiden takia. On se helppoa kun osaa 🙂