fuge

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

Koska, varmaan keväästä tai jostain muusta syystä johtuen , ihmiset ovat hyvin herkkiä kaikenlaisten mielipiteiden suhteen, pitää yrittää sanoa tämä hyvin hienotunteisesti.
Minun varovaisen arvioni mukaan Espanjassa käsitetään Andalucia kuitenkin jollain tasolla hieman syrjäseuduksi. Malagaakaan ei ehkä??? pidetä varsinaisena metropolina ja muutenkaan monessa asiassa edelläkävijänä. Fuengirola on yksi kymmenistä tai sadoista pienistä tai vielä pienemmistä kylistä/kaupungeista tässä maakunnassa.
Jos se tuntuu suurelta ja merkittävältä paikalta , voisiko se johtua siitä että asiaa mielessään arvioiva on kotoisin jostain vielä huomaamattomammasta paikasta Suomessa??
Uskallan kuitenkin arvioida ettei Fuge millään mittareilla Espanjassa sijoitu tunnettuvuuslistoilla kärkeen.

Kyllä se näin taitaa olla. Ja Andalucia on aina ollut Extremaduran ohella se kaikin köyhin ja kurjin, ja jopa naisministerin (en muista nimeä) puheelle taannoin naurettiin, kun puhui andalusian murretta. Mutta suomalaisvinkkelistä Fuengirola on Espanjan keskipiste, ettei ihan maailmannapa. Luulen, että siellä on koko joukko suomalaisia muuttolintuja, jotka eivät ole koskaan käyneet Malagan provinssia kauempana Espanjan maaperällä. Mutta miksi pitäisikään, jos ovat tyytyväisiä Fuengirolaan niin se on hyvä. Siksihän he sinne ovat matkustaneet ja kyllä siellä rehellisesti sanoen on kaikki mitä normaalisti ihminen tarvitsee.