Fuengirolan WLAN hotspotit, Yoigo ja Skype-kännykkä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Missä paras Espanjan kevät ja nettiyhteydet Fuengirolan WLAN hotspotit, Yoigo ja Skype-kännykkä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mampu
mampu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.05.2007
Kirjoituksia: 81
Vastauksia: 263

Palaisin vielä tuohon ilmaisen netin käyttöön. Tarvitsen itse nettiä lähinnä sähköposteihin ja joihinkin aikataulusivustoihin jne vuosittain n 3 vkoa Fuengirolassa ja pari viikkoa Barcelonan pohjoispuolella Caldes d’Estrac’issa. Myös Suomen puhelut pitäisi saada sekä soitettua että vastaanotettua kohtuuhintaan. Olen surffaillut (lähes) kaikki mahdolliset suomalaiset ja ulkomaiset operaattorit, joihin olen hauissani törmannyt, mutta tuo Yoigon 3G kuulostaa nyt parhaalta löytämältäni.

Olisiko jollakulla aikaa/halua/energiaa selittää kädestä pitäen, mitä tarvitsen; 3G-puhelimen? Mokkulan liitettäväksi läppäriin? Jne. Mistä Yoigon saa Fuengirolassa ostettua ja onko se ihan ”esinekauppaa” vai tarvitaanko jokin sopimus?

Ja jos tuon nettiyhteyden saa toimimaan, millainen yhdistelmä syntyisi skypen uuden kännyn kanssa?

Entä onko kukaan kokeillut Miramarin ostoskeskuksen ravintola-alueen ilmaista WLANia? Sijainti olisi meille tosi hyvä, mutta uskaltaisiko sen varaan jättää työasioiden hoidon? Mitään suuria liikesalaisuuksia ei sähköpostissa kulje, mutta tietty varmuus toimivuudesta pitäisi olla.

Ja sitten vielä tuosta kattavuudesta. Yoigon sivuilta löysin kyllä Caldes d’Estrac’in, mutta pitäisikö siinä olla jokin pampula osoittamassa, että toimii siellä…