Fuengirolan takamaat

LINKKI

Masa P
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746

Vanhatyttö kirjoitti: ” Missä päin Fuengirolaa semmonen urbanicación on autovian yläpuolella?? Mahdatko tarkoittaa Benalmadenaa ja San Angelo Norten aluetta, joka on moottoritien ylápuolella Calamorron rinteessä sijaitseva autiokylá, kummituskaupunki.”

Riippuu tulkinnasta, mutta onhan niitä urbanicacio´n-kyliä siellä ”väärällä” puolella moottoritietä. Esim. Cerrado del Aquila raviradan takana. Voidaan myös tarkoittaa Mijaksen uusia urb. jotka ovat todella ”hortoossa” esim Alaurinin golf-kentän ympärillä.

Calaomorron ”autiokylä” on uusi ja lähes asumaton. (Tätä hullua rakentamista todella on ollut koko Andaluciassa). Se on siis todella Benalmadenaa. Kyllähän siellä lomaturisti viikon asustelee, mutta vakinainen, ei kiitos.

Summa, summarum. Kaikkihan me tiedämme, että suunnattomia virheitä on rakentamisessa tehty, mutta lohduttaudutaan sillä, että todennäköisesti pahempaa on tulossa. Odotellaan vaan muutama vuosi!

Mitä vesien puhdistamiseen tulee, niin minusta Fuengirolan uudet saostusaltaat ja puhdistamo ei toimi. Joku väitti toisinkin! Retuperällä nämä asiat ovat. Siin Greenpeace on oikeassa.