Fuengirolan puolesta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Torremolinos? Fuengirolan puolesta

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kuten Mille hyvin tietää, on Fuengirola melkoisen iso kaupunki. Ainakin pienempiinsä verrattuna. Ja täälläkin on mahdollisuus asua ja liikuskella lähes aidossa Espanjassa.

Taskustani oli pudonnut El Boquetillon alueella lähikuppilan terassilla istuessani lompakko kortteineen ja käteisineen. Enkä sitä havainnut vaan tallustelin kotiin, minne sain perääni puhelun. Ohikulkija oli löytänyt sen pöytien välistä, toimittanut kuppilan isännälle, joka penkoi ja päätteli useamman käyntikortin mukaan, että täytyy tämän kuulua tuolle korttiherralle. Soitti ja pyysi noutamaan.

Kaikki tallella, löytöpalkkiotai ei haluttu, mutta myöhemmin kapakoitsija esitteli minut löytäjälle, jonka kanssa sitten kumottiin kupposet ja ollaan nyttemmin tuttuja.

Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut. Siellä missä ei ole Espanjaa vaan kansainvälistä turismia palveluineen, siellä on myös kaikkea sitä mihin Millekin viittasi. Kotinurkillani ei puolestaan ole edes turisteja, eikä varsinkaan niitä, jotka toteavat mielihyvin koko maan olevan jo turismin pilaama. Tulisivatpa sieltä rantakadulta sisämaan suuntaan katsomaan…