Fuengirolan baarit part.2

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Bilenurkka 1! Fuengirolan baarit part.2

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä illuusia
illuusia Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.07.2006
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 124

Ja nyt jatkuu…

Ja kun kaikki muut paikat menevät kiinni, siirrytään taivaan porteille, eli Heaven’s Gate: en, tuttavallisemmin hevenssi. Heavenssiin maksaa yleensä 10€ sisäänpääsy, jolla saa yhden juoman ja leiman jos haluaa käydä ulkona ja tulla vielä takaisin. Paitsi aina me kauniit naiset emme joudu maksamaan sisäänpääsyä ja saamme silti leiman. ^^
Heavens on yksi Funkun isoimmista discoista ja se koostuu käytännössä kahdesta osasta; ensiksi on pienempi osa joka on enemänkin istuskelua varten ja sitten on isompi tanssipuoli. Tämä puoli on varustettu ainakin kahdella aidatulla tanssilavalla, joissa molemmissa tanko. Tänne lavalle saa aivan vapaasti mennä se joka uskaltaa tanssia kaikkien nähtävillä.
Molemmilta puolilta löytyy oma baaritiski. Hinnat ovat muutaman euron kalliimpia kuin muissa paikoissa.

Monesti hieman huomaamaton (vai johtuukohan se hyvästä humalatilasta?) The London Underground. Jos tarkkaan katot niin löydät sisäänheittokorttien joukosta tännekkin kortin. Joskus sisäänheittäjät vievät sinut ja kaikki kaverisi tänne ilmaisiksi sisään, muuten sisäänpääsy maksaa 10€. Hintataso on myös hieman korkeampi kuin pikkupaikoissa. Underground on isoin ja ”laadukkain” paikka. Tanssi tilaa on ja istumapaikkojakin aika mukavasti. Täällä meininki alkaa 4 aikaan aamuyöllä ja jatkuu päivän alkutunneille asti.