Fuengirolan baarit part.1

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Bilenurkka 1! Fuengirolan baarit part.1

LINKKI

illuusia
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.07.2006
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 124

Ajattelin tähän aluksi liittää itse kirjoittamani pikaiset kuvaukset muutamasta yleisimmästä meno mestasta Fuengirolassa. Aluksi pientä perustietoa…:

Suurinosa discoista sijaitsee Fuengirossa Paseo Maritimon varrella, Pyr -ja Las Palmeras hotellien vieressä. Suurinosa paikoista ovat ehkä hieman pienehköjä, mutta kyllä sinne aina pari lisää mahtuu tanssahtelemaan. 😛

Mainittavia paikkoja voisivat olla vaikka ehkä yleisin paikka minne monet lomalaiset menevät ja minne saa helposti sisään heittokortin (kortilla saa juoman kanssa ilmaisen shotin, jonka yleensä saa itse päättää);
Tramp’s. Täällä soitetaan enemmän pop tyylistä musiikkia ja hetken listahittejä. Saattaa muutama klassikkokin löytyä. Kalja maksaa suurinpiirtein 2,5€ ja drinkki on 6-8€. Nykyään paikasta löytyy myös pieni tanssikoroke jossa on tanko, johon on vapaa pääsy jos uskaltaa olla kaikkien katsottavana.

Tramp’sin vierestä löytyy Fore Play, joka on samantapainen kuin Tramp’s, mutta hieman enemmän rock-henkisempi. Fore Playstä löytyy myös pieni tanssilava tangolla varustettuna. Silloin tällöin rohkeimmat nousevat jopa baaritiskille tanssimaan. Fore Play on samaa hintatasoa kuin Tramp’s. Viime aikoina on heidän ohjelmistossaan ollut myös live musiikkia ja karaoke iltoja. Nämä yleensä ovat järjestetty keskellä viikkoa, jottei ne häiritse viikonlopun juhlijoita.

Seuraavaksi Linekers, joka löytyy näiden edellä mainittujen paikkojen takaa. Linekers on Fuengirolan discoista toiseksi isoin. Iso baaritiski, 2 biljardipöytää ja hyvin istuma ja pöytä tilaa. Musiikki on enemmän dance/tecno henkistä. Kappaleet saattavat olla klassikoita, mutta hyvällä remixillä varustettuja. 😛 Juomat ovat mielestäni Funkun discoista halvimmat. Kalja 2€ ja drinkki 5€ (jopa vodka redbull, joka on normaalisti muita drinkkejä kalliimpi). Täällä on myös voit tilata mielidrinkkisi boolina. Hintaa en tarkalleen tiedä, mutta noin 20€ tienoilla. Ja voit myös tilata pöytään pullon alkoholia ja lantringit ja lasit vaikka kaikille kavereillesi. Tälle hinta on 20-50€ riippuen juomista. Tätä tehdään myös muissakin baareissa.

Mielestäni tekstiä oli niin paljon niin jaan tämän muutamaan osaan, eli siis jatkoa kohta… 😉