Fuengirola Nelosella

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma tänään se on täällä Fuengirola Nelosella

LINKKI

hannre
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.01.2011
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 27

No niin, suurin odotuksin -joskin suurin epäilyin, koska herra Pulkkinen on mukana, katsoin ensimmäisen osan. Surkea alusta loppuun. Miksi kummassa näytetään minuuttikaupalla jonkun baari-ihmisen aamusiivousta baarissaan, tai tukanlaittoa työpäivään??? Tai jonkun äijän makkaran polttamista muka mahtavan humoristisena juttuna!!! Humalaisten kitarisaesittelyä suomalaisen pyörittämässä kapakassa??? Näytti olevan tärkeää, että kuvakulma varmisti juottolan pöydissä olleiden olutpullojen runsauden. Erään baarin pidon aloittaneen suomalaisen näkemys baarinpidon päämäärästä jätti kyllä semmoisen maun, että tuon kapakka pitää kiertää kaukaa. Itse alueella asuvana tiedän myös sen, että suurin osa alueen suomalaisista käyttää aitoja espanjalaisia palveluita ja sitten on pienehkö joukko, joka voi elää vain ”suomalaisten suojissa” ja suomalaisten ympäröiminä. No eihän siinä sinänsä mitään pahaa ole.

Ja herra pulkkinen ”ylimittaisessa” klubitakissaan -MINÄ OLEN PULKKINEN! Miten hän ”vanhana” TV-ihmisenä voi olla tämmöisessä mukana? Näkikö hän tämän viimeisenä mahdollisuutenaan?
Kun noin paljon saa TV-aikaa, niin olisiko esimerkiksi vähän perusteellisempi Fuengirolan esittely ollut paikallaan aluksi?Suurin osa katsojista tuskin paljon siitä tietää. Vai onko alunperin tarkoitus ollut antaa jonkinmoista liiketoimintaa siellä pyörittävien antaa mainostaa itseään? Jos näin jatkuu niin eipä taida katsojaluvut päätä huimata. Sääli, koska moisen ajan puitteissa olisi voinut toteuttaa upean ohjelman. Toivottavati tämä ensimmäinen osa oli jonkinmoinen raaka koeosa, ja tyyli muuttuu täysin seuraavissa.
Itse ohjelman toteutuskin oli alimmalla amatööritasolla. Kuvauksesta leikkaukseen. Älytöntä kuvauksen pirstomista.
Henkilö, jolla on ollut aikomuksena mahdollisesti muuttaa ainakin osavuodeksi ko. alueelle, sai ainakin ensimmäisestä osasta hyvän syyn kyseenalaistaa suunnitelmansa. Annettu kuva on myös väärin täysin eri tyylillä elävää suurinta suomalaisjoukkoa kohtaan.
Sai käsityksen, että ensinnäkin kaikki Fuengirolaan muuttaneet suomalaiset ovat räntäsadetta sietämättömiä ja haluavat nauttia sikäläisestä ympärivuotisesta ihanasta säästä. Ja että nuo iki-ihanat suomalaisten pyörittämät juottolat ovat se elämäntapa siellä. Vielä kerran sanon: täydellisen väärä kuva valtaosasta siellä asuvia suomalaisia. JA myös siitä ihanasta säästä. Talvi se on täälläkin -ja sen tuntee luissaan ja sähkölaskussaan.