Fuengirola – kohtuullinen kompromissi

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Fuengirola – hyvä vai huono valinta Fuengirola – kohtuullinen kompromissi

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456
am1234 kirjoitti:

…Onko kyseessä joku eläkeläisten paratiisi vai onko siellä jotain oikeasti kivaa
nähtävää ja koettavaa…

Kyse on pitkälti siitä, mitä haluaa ja on etsimässä… mutta jos päivänsankari on kiinnostunut baari- ja rantamenojen sijasta esimerkiksi luonnosta, maisemista, autoilusta ja/tai moottoripyöräilyistä, löytyy Aurinkorannikon kaistaleelta aivan mahtavia ajoreittejä vuoristo- ja muine kylineen. Suosittelen lämpimästi.

Itse olen innokas moottoripyöräilijä ja päästelemme viikonloppuisin rautaratsuillamme mielenkiintoisissa paikoissa. Osa reissuista kuvineen ja pikku stooreineen löytyy täältä Orkista, mutta enemmän Costaridersien sivuilta. Motskareita voi vuokrailla vaikkapa Moto Mercadosta (kartta alla) tai jos Harrikan haluaa, ottamalla Costariders -sivujen kautta yhteyttä nimimerkkiin ”FatBoyHarri”

View Larger Map

Voit zoomailla ja liikutella karttaa hiirellä. Noista edellisisten linkkien stooreista löytyy lisäkuvia ja videoita, mutta ohessa hieman yleiskuvaa alueilta pääosin helikopterista kuvattuna:

Myös Orkin kokemuspankista löytyy monenlaisia vinkkejä, samaten reissuvinkeistä kannattaa vilkaista. Joka tapauksessa suosittelen liikkumavälineen vuokraamista, niin lomasta saa oleellisesti enemmän irti.

Se että majoittuuko loman ajaksi Fuengirolaan tai johonkin muuhun lähikaupunkiin, ei juurikaan vaikuta jos liikkumaväline on käytössä, oleellisempaa on hotellin tai muun majapaikan sijainti ja viihtyisyys. Jos päätätte jättäytyä julkisten liikkumavälineiden varaan, niin parhaiten reissaaminen onnistuu, jos majapaikka on Malagan ja Fuengirolan välillä (silloin pystyy käyttämään kätevää ”Renfe” paikallisjunaa)

Onnistunutta lomaa ja kivoja Espanjan elämyksiä joka tapauksessa!