Fuengirola-Boliches-Pacos

LINKKI

Netta
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.01.2007
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 79

Los Boliches on ihanan viehättävä. Itse menisin sinne ja menenkin seuraavan kerran. Los Bolichesissa on myös metro pysäkki. Los Bolichesista kipität Fugen keskustaan 10-15 min. Linja-autotkin menee. Itse viihdyn rauhallisella paikalla yleensä ja silti menisin Los Bolichesiin. Ok, jos baari on ikkunasi alapuolella, niin saattaahan sieltä melua kuulua.

Voisin kyllä ihan hyvin mennä Pacosin viimeisimpään nurkkaan asumaan, viihtyisin varmaan sielläkin, mutta matka Pacoista yleensä on kai aika pitkä Los Bolichesiin ja Fuengirolan keskustaan. Kerran olen kävellyt Fugen keskustasta Pacosin keskustaan ja kyllä siinä aikaa meni. Hitaasti marssien 35 – 45 min. Jos taas löydät tosi halvan asunnon Pacosista verrattuna Bolichesiin, niin kyllähän sen sieltä voisi myös ottaa. Tiet Pacosista on mielestäni aika pölyisiä polkuja, kun kävellen tulet kohti Bolichesia. Jos duunisi tai mitä nyt lie hommaatkin on Pacosissa, niin varmaan kannattaa ottaa asunto Pacosista! Niin minä tekisin.

Bolichesissa on sitten se uuuuupea ranta aivan siinä käden ulottuvilla. Mikäs sen parempi paikka asua!
Oli asuinpaikkasi sitten Fugen keskustassa tai Bolichesin keskustassa, niin ei siitä hullua hurskaammaksi tule kummassa asustat. Ihan samanlaisia ja lähietäisyydellä toisistaan.

Tietääkö kukaan kulkeeko Pacosista linkat Fuengirolaan?
Pacosia en juuri siis tunne, joten jos sanoin väärin, niin korjatkaa kiitos!