Finski rules

LINKKI

Frank
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255
PapaGrande kirjoitti:

Mulle riittää mainiosti jos Finski sen koiranoksennuksen sijaan jakaisi vaikka viisi iltäpäivälehteä kiertämään koneeseen

Veikkaanpa, että sen hintaa tulevaisuudessa nostetaan ”vain hieman” 9.99e tasolle. Näin matkustajalle jää laadukkaampi mielikuva verraten AirFinlandin ilmaisiin lehtiin.

PapaGrande kirjoitti:

ja kertoisi lentoemmännille; hymy olis ihan kiva ja piristävä juttu.
On meinaan viime aikoina sinivalkoisilla siivillä ollut matkustamohenkilökuntana ilmeisesti DDR:än pommikonelaivueen rahastajat.

VIIME AIKOINA?! Et ole ennen Finskillä lentänyt vai? Irvistys, olematon palvelu, töykeät vastaukset ja lapsiin kohdistuva suorastaan törkeä käytös on ollut yhtiön tapa ainakin sen lyhyen 45 vuoden ajan jonka minä sillä olen lennellyt. Kesti noin 20v tajuta, että se todellakin on totta ja sittemmin olen käyttänyt heidän ”palveluitaan” vain pakosta.

Taisin tuossa jo aiemmin mainita, että viimeksi lippuja tilatessani puhelimitse myyjä suoraan valehteli minulle puhelimessa. Ikävä sanoa, mutta en todellakaan ole pahoillani kun kyseinen yhtiö päätyy jonkun halpalehtoyhtiön haltuun ja purettavaksi.