Finski haisee

LINKKI

Frank
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255
santiago kirjoitti:

Finnairilta saa ala-arvoista palvelua, taitaa olla ainoa yhtiö joka ei vaivautunut huolehtimaan tiedotuksesta , matkustajien majoittamisesta ja ruokkimisesta. Ja nyt Eu kehoittaa ihmisiä menemään oikeuteen ja vaatimaan lakisääteisiä oikeuksiaan.

Hyvä vuodatus se oli! 🙂

Olen aina itsekin Finskiä moittinut vähän kaikesta, viimeksikin kun varasin lentoa valehtelivat suoraan päin naamaa ja jäi vielä kiinni ns. ”lennosta”. Pikkuisen pani mykäksi, oikeastaan molemmissa päissä. Mutta se on totta mitä joku täällä ehti sanoa, että koneet ovat paljon parempin kuin AirFinlandilla ja toisilla lennoilla aikataulut inhimillisempiä. Joten, vastoin kaikkia lupauksia pitäisi taas kohta astua sinivalkoisille siiville… ellei Katla pamahda sitä ennen.

Tuosta korvausvelvollisuudesta olen periaatteessa eri mieltä. Onhan se kiva, jos lehtoyhtiä maksaa kaiken vaikka joku ei niiden syy olekaan. Reilun pelin ja oikeudenmukaisuuden säilymiseksi mielestäni lentoyhtiö hoitaa 100% sen mitä on luvannut, mutta force majour on sielläkin oltava hyväksyttävissä. Jotain rajaa näissäkin pitäisi olla. Vaikka olen maksaja itsekin.