finne igen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
rmkven48 kirjoitti:

Pienelle maalle on pienestäkin näkyvyydestä varmasti iloa, hyödystä en niinkään tiedä. Kovasti on juttua ja pakinaa riittänyt Sentrosta, joka se lähinnä on kaiketi. Ei vain ole selvinnyt rannikkojournalismissa mihin sitä tarvitaan ja erityisesti mihin tavallinen rannikon suomalainen kuluttaja sitä tarvitsee. Olisi kiva kuulla ja lukeakin.

En pysty näkemään mihin tarvitsisin mitään suomalaisen tuottamaa palvelua rannikolla ja aion pysyä niistä kaukana saamani neuvon mukaisesti. Neuvo oli; älä käytä suomalaisia liikkeitä jos aiot päästä halvemmalla.

Kun aikoinani tulin tänne ensimmäisiä kertoja nautin lähinnä vapaudesta ja siitä ettei tarvinnut katsella metsäläisiä toisia toljottamassa joka paikassa. Enkä ymmärrä vieläkään, että tullaan Espanjaan ja sitten ruvetaan siirtämään Suomea tänne. Eihän sieltä Suomesta kaiketi ole ollut pakko lähteä kenenkään. Sairauden ja hoidon takia täällä olevat ovat tietysti eri asia, eivätkä kuulu tämän keskustelun piiriin.

Muutama vuosi sitten yksi suomalainen, jopa joskus ihan tunnettukin, sanoi minulle, että ”Espanja on ihan mukava maa, mutta siellä on liikaa espanjalaisia.” Centro Finland on vivahtaa sinne suuntaan, keskitytään käyttämään vain suomalaisia palveluita niin ei huomatakaan, että ollaan Espanjassa.