fillarit

LINKKI

Pete72
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.06.2009
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 8

POSITIIVINEN MIELIKUVA : Pikkukaungin pormestari julisti pyöräilyn olevan uusi luontosäästävä tapa liikkua tässä kaupungissa ja nyt siis kaikki joukolla pyöräilemään! sumffaraa sumffaraa kaikki joukolla mankeloimaan !

TODELLISUUS : (pyöräteitähän EI ole EIKÄ tule), pyöräilijät ajavat yksisuuntaista katua väärään suuntaan ja muutenkin mistä sattuu (ei siis kyse espanjalaisesta REILUSTA meinigistä vaan itsemurhahakuisesta ja näyttämis? haluisesta toiminnasta) & kukaan ei tietenkään muista valistaa pyöräilijöita ”perus” liikennesäännöistä muun progagandan toitotuksen ohessa, paasataan vain että tää on (huom. ei unohdeta muistuttaa äänestäjiä että tää on sosialistien juttu) uusi hieno keksintö säästää luontoa (no onhan se joo, nyt et VOI olla äänestämättä heitä seur.vaaleissa?)

Esimerkkejä pyöräterroristien liikennekäyttäytymisoppaasta :
– Liikenneympyrässä SAA ajaa vastakkaiseen suuntaan.
– Kadun SAA ylittää polkemalla väärään suuntaan yxsuuntaista katua vastaantulevan auton nokkaa hipoen helvetinmoista vauhtia.
– VOIT polkea 5 km/h missä haluat EIKÄ tarvi väistää/antaa ohittaa vaikka perässä 20 auton letka ja torvikonsertti on kuin barsan voittopileitten kumina. muista näyttää keskisormea tms vaikka persettä jos huvittaa jos loukkaannut moitteista.

No eihän minulla ole MITÄÄN pyöräilyä vastaan. Se on kunnioitettava tapa liikkua mutta turvallisuusseikat luulisi jokaisen ymmärtävän ottaa huomioon.

Kiitos kun sain taas käyttää tätä purkautumisosastoa.