Festareita…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Suomiheviä Murciassa Festareita…

LINKKI

La Cruizer
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.03.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 238

Sinne sitten vaan, ettei vahingossa jää viikonloppu tyhjilleen! 😉

Oletko muuten käynyt joskus Granadan kupeessa Atarfe Vega Rock -festareilla? Vein veljeni sinne pari vuotta sitten. Kuulemma hyvä meininki, mutta todella kylmät oltavat (järkättiin silloin helmikuussa). Viime vuoden nettisivut ovat vielä nähtävissä:

http://www.brmusic.net/Festival_Atarfe_Vega_Rock/Bandas_Rock_Festival.html

Tänä vuonna festaria ei ole ainakaan toistaiseksi järjestetty, en tiedä mikä on kohtalo. Jossain sanottiin, että se on jäänyt toisen ison festarin, Lorca Rockin jalkoihin. Jälkimmäisen tämänvuotiset sivut:

http://www.lorcarockfestival.com/

Hyvä hinta-laatu suhde mun mielestä. Siellä näkyy Rayankin suosikkibändi soittaneen!

Jeps, omat konserttikäymiset ovat olleet viime aikoina harvassa. Luukunottamatta noita Nave 8 keikkoja (joista Mando Diao oli todella positiivinen ylläri), taisi viimeinen isompi konsertti olla Granadassa pidetty Alice in Chainsin (ikuisuus-suosikkibändi) paluukeikka viime vuonna. Ihan ok, mitä nyt säädöt oli niin pielessä, ettei laulua kuullut eturivissä ollenkaan! Yritin siinä roudarin kanssa keskustella, että olis ihan kiva kuulla mitä lauletaan, ja aluksi sillä oli pokkaa väittää, ettei keikoilla eturivissä yleensä kuulekaan laulua (!!!). Lopulta roudari suostui myöntämään, että paikalta puuttui kovaäänisiä. Mukana ollut kaveri taas tyytyi toteamaan, että kun herra Staleytä ei enää ole olemassa, niin parempi ettei siinä sitten kukaan laula. Voihan sen näinkin filosofisesti nähdä. Mulla oli vielä hämärässä muisto Tavastian keikasta vuonna 1992, ja ehkä olisi ollut parempi jättää se ainoaksi…