fen huh quan?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Tuumailija kirjoitti:

Olen kylla hieman eri mielta kiinalaisten kielitaidosta. Monesti niilla on kaupoissa toissa ihan ummikkoporukkaa, joka ei osaa sanoa muuta kuin kiitos ja hei.
Ja kumma kylla, kiinalaisia ei nay toissa muualla kuin kiinalaisissa ravintoloissa ja kiinalaisissa kaupoissa. Siella missa on muitakin kiinalaisia. Onko se sitten kovin onnistunutta integroitumista?

Totta kyllä, tarkastelin kiinalaisten integroitumista ehkä enemmänkin yritysmaailmaan antamansa ulkoisen kulissin perusteella.

Itse en liiemmälti kiinalaisten palveluja käytä, kun halpistuote on kuitenkin aina halpistuote. Raflaavin esimerkki lienee metalliverkkosiivilä, joka maksoi euron ja jota kerran kiireen vuoksi käytin vihannesten höyryttämiseen kattilassa.
Verkko ruostui kertaheitolla.
}:)

Joten ne muutamat kerrat, kun olen kinkkien kaupassa käynyt, eivät vielä anna kovin kattavaa kuvaa heidän kielitaidostaan, vaikka kaupankäynti espanjaksi sujuikin hyvin, mutta ehkä lyhyttavara-sanavaraston osaamiseen ei sitten liikoja vaadita.
🙂

Ja helmasyntihän se näyttää olevan joka kansallisuudella, että porukka ”ghettoutuu” omiin ympyröihinsa. Liekö osasyynä ihmiselle syntyjään ominainen laiskuus ja itsekkyys.