Faktoja?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
santiago kirjoitti:

Tietysti on myös ainakin muutama ihan täysjärkinen suomalainen joka asuu Espanjassa ja osaa omalta kannaltaan harkita saarien ja mantereen hyvät ja huonot puolet.
Mun mielestä meillä ei asiat ole ihan niin huonosti kuin ylläoleva kirjoitus antaa ymmärtää. Vaikka asutaankin tässä ihan Fugen kupeessa Mijas Costalla. Talvella mä panen lattialämmityksen päälle kylppäreihin ja telkkaria katsotaan ihan t-paidassa ja shortseissa nahkasohvalla löhöten. Lämmön voi valita vapaasti lämpöpumpun kaukosäätimellä. Ja maksaa paljon vähemmän kuin kaukolämpö Suomessa. Kanariasta en mene sanomaan sen enempää tässä lämmitysasiassa koska siitä ei ole kokemusta.
Mutta ollaan oltu tammikuussa Kanarialla ja se riitti sitä lajia , sanotaan nyt niin , että kylmää ja tuulista oli ja lämmitys olisi ollut poikaa.
Meille on mannerespanja oikea valinta. Saarilla on omat rajoituksensa.
Ja jos mä nyt mitään aiheesta tiedän , yleinen elämisen hintataso täällä meillä on halvempi kuin Kanarialla.

Perusteletko vähän paremmin, kun olet joka käänteessä dissaamassa noita saaria?

Kanariat eivät ole kasa samanlaista ilmastoa, joten speksaatko tarkemmin missä olit tuon tammikuun? Oletko varmistanut, ettet osunut johonkin extreme- poikkeamaviikkoon ja sen perusteella lauo totuuksia Kanariasta? Mikä estää muuten käyttämästä lämpöpumppua Kanariallakin ?

Se nyt ainakin on fakta, että Kanarioiden lämpökäyrä on paljon maltiillisempi kuin Costan, monin paikoin paljon aurinkovarmempi sekä loppukesän hellepätsi on lempeämpi.

Mihin perustuu väite Kanarioiden kovemmasta hintatasosta? 13 pinnan ero alvissa on kyllä aika iso tasaaja. Vielä senkin jälkeenkö muka kallimpaa?