Faktat on faktoja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
pepecana kirjoitti:

olla puuttumatta tähän aiheeseen. Kun nythän on niin, että Kanaria on runsaasti yli edellämainittujen ja muittenkin Peninsulan alueiden. Asuin 6 vuotta Fugessa, josta muutin pois 2004. Menin Teneriffalle Puerto de la Cruziin. Fugehan on kalsea paikka, sekä ilmastoltaan, että yleisilmeeltään. En enää ymmärrä niitä tuhansia suomalaisia, jotka sinne jäävät talveksi palelemaan ja kesäksi paistumaan! Jättävät matkansa puolitiehen!
Tiedän kyllä, että seuraavasta saan runsaasti vastaväitteitä ja minulle sanotaan, että Kanaria on ympäri vuoden todella kuuma paikka. Mutta se on harhaluulo. Vuosien asumisen jälkeen voin sen vaikka vannoa! Kertaakaan ei kylmimpinäkään öinä lämpötila ole laskenut alle 10 asteen, kun esim Fugessa yhden maaliskuun aamuna vesi oli pihalla jäätynyt vatiin. Eikä juuri milloinkaan kesäkuumilla lämpö ole noussut yli 30 asteen! Fugessahan oli kesäisin viikkoja peräkkäin, jolloin kärvisteltiin yli 30 asteessa! Puerton päivälämpötila liikkuu noin 18-26 asteessa koko vuoden ajan ja yölämmöt ovat vastaavasti 12-22 asteessa.
.

Turhapa se on kenkään vastaväitellä kun olet oikeassa. Ilmasto on niitä harvoja asioita joista meillä on tilastomuotoista faktaa. Monella Kanarian saarella lisäksi käy kesällä Atlantilta viilentävä tuuli.