Faktaa suomesta

LINKKI

tapanisaari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 125
vanhatyttö kirjoitti:

Voi kauheeta, mitä haastat! Suomi on virallisesti todettu maailman parhaaksi maaksi, jossa korruptiokin on minimaalista. Kehtaatkin sanoa, että suomalaiset yrittäját pettáisivát asiakkaita. Ja jos lasku ei ole tullut ajallaan, on siihen ihan varmasti todella hyvá syy.Ja luultavasti se on oma syysi, olet ehká siirtányt postilaatikkoa tms. Ja kaikissa suomalaisissa tutkimuksissa on sitäpaitsi todettu, että suomalainen ruoka on maailman parasta, puhtainta ja siinä on parhaat aromit. Mitá nyt joku Berluskoni kävi jotain vastakkaista höpöttämässä, mutta siihen ei kannata kiinnittäá huomiota, kun se ei ole suomalainen.Viva Finlandia!!

1) olis kiva nähdä se paras maa toteamus, juuri noilla hakusanoilla löytyy googlettamalla kymmeniä kirjoituksia ”suomi ei olekaan paras maa” esim

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/is-voi-ei-suomi-ehka-olekaan-maailman-paras-maa/187737

2)Korruptio on ehkä minimaalista mutta kovassa nousussa

3)Suomessa on paljon pimeää taloutta, käytännössä kaikki yritykset pimittävät veroja, esimerkkinä kaiken maailman yöruokapaikat, pizzeriat jne

4)Posti vaan tulee myöhässä enkä siirtänyt postilaatikko tms. Vakuutusyhtiöt lähettävät toisinaan huijauslaskuja, Kaupat eivät aina maksa oikein takas rahassa, operaattorit vasta pahimpia ovat.

5) Just ”suomalaisissa tutkimuksissa” uskotellaan kansalle mitä tahansa kuraa. Suomesa menty kuten saksassa säilykeruokiin ja valmisruokiin, tuoretta lihaa ei saa, liikaa suolaa, liian maustettuja, liikaa säilöntäaineita enkä puhu vaand LIDL ketjusta vaan kaikesta. Jopa venäjällä saa tuoretta ruokaa.

6) lisäksi huonompaan suuntaan menossa, varsinkin kun kaikki suomen idiootit ängetty eduskuntaan.