Extremadurassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Cesare kirjoitti:

Olen lähdössä ensi vuonna muutamaksi kuukaudeksi kouluvaihtoon kaupunkiin nimeltä Cáceres. Tiedän vain, missä se sijaitsee, ja että siellä on 90 000 asukasta, mutta mitä muuta siitä voi sanoa? Millaista maasto on? Vuoria, ylänköä, mitä? Onko mitään jokea lähellä? Millainen itse kaupunki on? Millaista murretta siellä puhutaan? Millainen ilmasto Cáceresissa on syys-tammikuussa?

Kiitoksia kovasti. Odotan jo innoissani tuota seikkailua! (No, eihän se vielä sataprosenttisen varmaa ole, mutta melkein). En oikeastaan edes jaksa odottaa, kun olen tuosta kuitenkin vuosikaudet haaveillut:)

Taidat tarkoittaa Extremadurassa olevaa kaupunkia? Extremadura itsessään on koko Espanjan köyhintá aluetta, jopa köyhempäá kuin Andalusia. Turismi on tietenkin parantanut tilannetta, mutta ei se silti liian hyvá ole vieläkáän, ansiotaso ja eláketaso ovat Espanjan pohjalukemat. Mutta tuo ei ole pelkástäán negatiivista-rahan perássä juokseminen ei vielá ole pilannut ihmisten ystávállisyttá ja aitoutta.

Jos sinua kiinnostaa historia niin Cáceres on varmasti mielenkiintoinen kaupunki-se on ollut asuttuna jo ennen roomalaisia. Kulttuurianti ylipäánsá on oikein oivallinen. Cáceres on maailman kulttuuriperintölistalla. Ja Portugalkin on ihan vieressä, viikonloppuvisiitti on ihan helppo toteuttaa.

Jos olet luonnosta kiinnostunut niin varmaan pidát kansanpuistosta: El Parque Nacional de Monfragüe. Tássä sen sivu http://www.monfrague.com/descripcion.php

Ja tássä on kaupungista hyvá sivu:

http://www1.universia.net/catalogaxxi/C10051PPESII1/S12407/P12333NN1/INDEX.HTML

Sinulla on hieno tilaisuus náhdá maailmaa ja Cáceres on hieman erilainen kuin tavalliset turistikohteet. Káytá tilaisuus hyväksesi ja nauti! Onnea! 🙂