Euroopan Unionin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Valkosipulimaat Euroopan Unionin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Euroopan Unionin maksumies-järjestelmä tomii samalla periaatteella ja käytännöllä kuin salaseurojenkin, esimerkiksi vaikkapa vapaamuurarien meininki. Uusia maksavia jäseniä vedätetään porukoihin kahdella pääasiallisella houkuttimella.

Toinen niistä on se, että kyseisen seuran ’salat’ ja ’riitit’ paljastetaan vain ja ainoastaan sen valanvannoneille jäsenille.
Toinen sitten taas on se, kun annetaan selvästi ymmärtää, että tähän seuraan kuuluu melkoinen liuta yhteiskunnan, tai jopa aivan koko maailman, valtaapitäviä mahtihenkilöitä, vaan muttaettä seuran sisällä kaikki ollaankin kuin veljet keskenään, kuin suurta perhettä konsanaan.

No, loppupeleissähän sitten toki uusi jäsen joutuu huomaamaan, että eihän se nyt aivan noin mennytkään, kun ne valtaapitävät näyttävät kuitenkin heilastelevan ihan vaan keskenään, Mutta nyt kandiatti ei sitten enää voi perääntyäkään kun on jo riitit käyty läpi ja joitain ’salojakin’ (liekö silti kovinkaan syvällisiä) on jo hänelle kerrottu ja muurariesiliinakin jo keikkuu m*nien edessä…

Ja niin juu… täytyy ne maksaa ne jäsenmaksutkin ja se esiliinakin… ja ollaanhan tässä nyt kuitenkin täysjäseniä salaseurassa (eikun siis EU:ssa) ja…