Eurokriisistä

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697

Vinkkinä että uusimmassa Talouselämä lehdessä on hyvä artikkeli kuinka euroa yritetään pelastaa. Siis Merkel et Co ovat puolisalaisesti sopineet, että kohti liittovaltiota heivaamalla euro(kin) seivataan.

Talouselämän jutussa on paljon kommentteja EKP:n ja komission toimintaa läheltä seuranneilta ’syväkurkuilta’.

Paha EU:n johtajien suunnitelmille vain, että EU:n väestöstä ei taideta oikein missään kansakunnassa demokraattinen enemmistö kannattaa liittovaltiota!

Mielenkiintoista nähdä, mitenkä tuo meinataan hoitaa – siis manipuloida kansa äänestämään Euvostoliiton liittovaltion puolesta. Tulevina vuosina tuota käärmettä ajetaan pyssyyn aika monen noitatohtorin (spin maker) ja a(a)si(a)ntuntijan voimalla! Ihan kuten kansalle (ainakin Suomessa) uskoteltiin, että ”pakko mennä euroon taikka piru meidät perii! Samaan hengenvetoon tuo maksetut lobbarit päivittelivät ”Ruotsin kansan tyhmyyttä kun äänesti olla menemättä euvosto-onneen ja ennustivat perin surkeaa loppua Ruotsin kansantaloudelle”. (Kuinka Ruotsilla nykyään oikeasti menee, saatte itse selvittää)

Myös muutama järeä nimi on viimeaikoina jyrähdellyt Suomessa. Seppo Lindblom on kuulemma sanonut jotain väkevää eurosta ja liittovaltiokehityksestä. En ole vielä saanut käsiini sitä.

PS. Vinkki: Helpoiten luet Talouselämän elektronisesti, Ipadilla. En tiedä tuleeko kyseinen lehti mihinkään Aurinkorannikolla. Joutunette Suomesta tilamaan jos paperilla haluatte lukea.