Ettei nyt vaan …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat P U L I N A B O X I 99 Ettei nyt vaan …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Sen verran sanon varmuuden vuoksi, että ollaan siis Ivankan kanssa pälpätelty ystävinä myös privaatisti ja todettu siinä yhteydessä kumpaisenkin tarve irtiottoon. Mikä ei tarkoita, että haluaisimme yhdeltäkään toiselta mitään pois. Eikä sitä, että minäkään ikuisesti vaikenisin, vaan jäisin rooliltani osattomaksi vailla velvollisuuden tunnetta mihinkään.

Viidakon äärelle mä olen sitäpaitsi siirtymässä, mutta sivistykseen yhteydet ylläpitäen. Sen mukaisesti on oma pläntti hankittu, että sinne saa sentään puhelimenkin johtimet ja tie kulkee perille. Mutta on niin kaukana, ettei luoksemme enää kukaan tule pelkästään huvikseen vieraisille.

Mutta edelleenkin olen espanjalainen residentti ja peräti paikan päällä kesällä, et’silleen.

Eikä tartte ottaa niin kirjaimellisesti sitäkään, mitä minä olen mieltä kirjoitteluista. Teette kukin niin kuin tykkäätte ja kuten esimerkiksi Wilmariina, jota olen lueskellut mielelläni. Kuten monia muitakin. Mutta en ole varmaankaan ollut ainoa hermostuja silloin tai tällöin, joten tasoissa ollaan kaikilla tahoilla. Eikä keskustelua ikinä synny, jos kaikki ovat samaa mieltä. Repikää sitten siitä.

Ja nythän tämä ketju tekeekin sitä mitä pitää, tuottaa puhetta!

Älkääkä ikinä unohtako tätä: