Ettäkö oikein syvälukua..?

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 41 uutisia Ettäkö oikein syvälukua..?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä pentti52
pentti52 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Oikein pitäisi varmaankin kovasti ilahtua kun Vanhatyttö minua pojitteli. Siitä onkin tosi kauan kun pojaksi on mainittu. Mukavaa… 🙂
Tuo Vanhatytön ”SYVÄLUKU” -taito (tai sen puute) jäi minua askarruttamaan. Tekninen lukutaito ei siis mielestäsi riitä näitä org-kirjoituksia tulkitsemaan. Hmm…
Tokihan kirjoituksesi luin, hymiöineen päivineen. Myös ymmärsin sen. Olen kuitenkin aina ihmetellyt, miksi on käytettävä hymiöitä kirjoituksia korostamaan. Eikös se ole hieman amerikkalaista tyylilä tai suorastaan teinitekstiä ? – Mikäli oikein tekstiäsi tulkitsin, tarkoituksesi oli esittää heitollasi sarkasmia tai ironiaa. Ne ovat kirjallisuuden tyylilajeja, jotka vaativat käyttäjältään taitoa ja minusta niitä ei pitäisi korvata hymiöillä. Onhan suomen kieli niin rikas, että voinemme käyttää sitä ihan reilusti ja sanoa asiat suoraan, vaikkapa eri tyylilajeja puhtaasti käyttäen ?
Vaikka nyt kiistät ja lyöt leikiksi kirjoituksesi siitä, että muiden hyvinvointi on kannaltasi ns. EVVK, henkii alkuperäinen kirjoituksesi – anteeksi vain – hieman ylimielisyyttä. Jos muilla menee huonosti niin onneksi meillä menee hyvin, niinhän tarkoitit sanoa ? Ja kun arvioin asennettasi, lyöt asian leikiksi ja peräät minulta ja palstan lukijoilta ”SYVÄLUKUTAITOA”. Mutta miksei voisi kirjoittaa reilusti sitä mitä tarkoittaa ?
Ettei nyt vain käynyt niin, että se mirri naukaisee, jonka hännän päälle astuu ?

Toivon, ettei Vanhatytölle jää kirjoituksestani mitään hampaankoloon, kun nyt ruodin hänen tekstejään. No hard feelings at my side, absolutly ! – Näkemisiin Fugessa marraskuun alussa !
🙂 🙂