ETA näennäinen tulitauko

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma ETA ilmoitti lopettavansa tulitauon ETA näennäinen tulitauko

LINKKI

fupu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.01.2007
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 40

Ei todellakaan ole sama, ketä ja montako ETA on tappanut! Mutta tuo teksti on suoraan otettu STT:n uutisesta, jonka luin sekä Helsingin Sanomien että Mtv3:n verkkosivuilta.

Uutisesta suoraan:

”…
ETA julisti tulitauon maaliskuussa 2006. Järjestö on tähän asti sanonut pitävänsä tulitauosta kiinni, vaikka sen asettama pommi tappoikin kaksi ihmistä Madridin lentokentällä viime joulukuussa.
…”

Eli tuon referoin tänne orkkiin vain pikaisesti uutisesta hiukan järyttyneenä. Olen kuitenkin vasta kuukauden asunut Madridissa ja nyt tämä terrorismin uhka varjostaa meidän elämäämme täällä, vaikka yritämme olla ihan normaalisti.

Vielä selkeästi: Referoin ainoastaan uutisen, joka tiistaina oli tiedotusvälineissä, en kertonut omia tai kenenkään tuttavani mielipiteitä. Ehkä on syytä sitten jättää saman tien tämä uutiskulma oikeille toimittajille, kun minun tekstini ei taida yltää uutistasolle (huolimatta lehtitoimittajan kokemuksestani, taidot ruosteessa??)

p.s. valitettavasti en osaa juuri espanjaa, joten tuo loppu ylläolevasta viestistä on minulle aika epäselvä.. siihen tulossa onneksi muutosta opiskelun myötä.