et se sinäkään sitten mitään ole oppinut Santiago?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Lämpöeristys uretaanilla et se sinäkään sitten mitään ole oppinut Santiago?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697

Kehut joka käänteessä espanjalaisia ihmisiä ja espanjalaista kulttuuria (IMHO, välillä oikein, välillä menee vähän hutikin).

Sen lisäksi olet sitten kehittänyt saman kummalisen heikon itsetunnon ilmentymän, sanotaan sitä vaikka Costa de Sol virukseksi. Kyseinen virus vaivaa lähinnä joitakuita alueen suomalaisia. Suomalaisuudessa ei kuulemma ole mitään hyvää jne ja homma on kääntynyt täysin päälaelleen. Todellisuudessa vika on valittajissa, ei valituksen kohteissa, Suomessa tai suomalaisuudessa. On sairastuttu erääseen perisuomalaiseen tautiin ja se on lääpällään olo. Milloin osa jengistä Suomessa oli lääpällään Neuvostoliittoon (on muuten vieläkin…), sitten osa porukasta kaatui Brysselin uskontoon ja näköjään Costa de Solilla on sitten kuppikunta, joka perse pystyssä tekemässä kunniaan espanjalaisia kohtaan. Koskaan ei näemmä osata olla reippaasti ja ryhdikkäästi suomalaisia, ylpeitä siitä mitä olemme, vikoinemme ja puutteinemmekin.

No, nyt on edetty sitten siihen vaiheeseen, että kun asia-argumentteja sulla ei enää ole, niin aloitat henkilöön käyvän hyökkäyksen. Onko se espanjalaista, vaiko suomalaista? Ainakin se on Suomessa kovin tavanomaista

Onko ylläpidolla aihetta puuttua teksteihini? Tuskinpa on. Tiedän kyllä, että olet joka käänteessä varmasti painanut pää punaisena ”valita tästä kirjoittajasta” nappia. Se kuuluu myös rutisijan tyyliin. Kun ei muuten pärjää, niin sitten ruvetan kampitttamaan kaikin mahdollisin keinoin. Ei väliä, vaikkei menisi sääntöjen mukaankaan, kunhan saadaan ”väärää” mielipidettä edustava nurin ja hiljaiseksi…

Minusta sinä Santiago olet saanut mellastaa täällä vähän liiankin vapaasti menneinä vuosina kun katsoo viestihistoriaasi ja mitä kaikkea ”tunkiota” olet kirjoitellut. Lähinnä olet saanut rellastaa sen vuoksi, että harva suomalainen jaksaa ruveta sanomaan sulle vastaan. Meneppä kuitenkin itseesi. Jos joku pitäisi bailata täältä ulos, niin se olet sinä Santis (ja Lumenluojahan peesaa sinua, koska erehdyin kertomaan, että en usko kiinteistösijoituksen on niin kovin tuottavia täällä – Lumenluojahan on ilmeisesti pistänyt itsensä siihen hirteen…joten hänellä on myös ilmeinen intressi ja kostonhimo hiljentää ”vääriä” sanoneet)

Mitäs jos sinä Santis jättäisit meidät suomalaiset, kun me nyt ollaan kertakaikkiaan niin paskoja ja huonoja, ja löytäisit jostain jonkun espanjankielisen foorumin, jossa kaikki on aurinkoisemmin? Mitäs sitä täällä enää tätä typerää ugrikieltä käyttelet, pistä kerrasta poikki vaan yhteydet. Vai olisko ne juuret sullekin kuitenkin pikkasen rakkaat? Kaikesta rutinasta ja dissauksesta huolimatta? Ehkei Pedro siellä espanjafoorumilla ihan ymmärräkään sinua ja pidä kanssaheimolaisena?