Estoista kyse

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä NääSNääS
NääSNääS Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.12.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 153
NääSNääS kirjoitti:

Niin on mahdollista ja suotavaakin, että laitat eston sille tekstiviestipalvelulle,
joka ilmoittaa, että: Tervetuloa… ja sitten ulkomaisen operaattorin nimi.
Kun esim matkustat Lappiin, niin jossain vaiheessa Ruotsin operaattorit toivottaa sinut tervetulleeksi, vaikka olet junassa vain ”ohikulkumatkalla”.

Niinpä Soneran sivuilta löysin tämän:

Estä hintatietoviestit ulkomailla
Saat puheluhinnat automaattisesti kännykkään EU-maissa

Soneran asiakkaana saat automaattisen tekstiviestin matkustaessasi EU-maasta toiseen. Viestissä kerrotaan EU-sääntelyn mukaisesti puheluhinnat ja niiden vastaanottamisen EU-maissa. Soneran asiakkaille soittaminen maksaa 0,5978 €/min ja vastaanottaminen 0,2928 €/min. Viesti sisältää myös puhelinnumeron, josta saat maksutta lisää hintatietoja EU-maista.

Soneran asiakkaana voit tarkistaa matkapuhelimen puheluhintatietoja EU-maissa matkustaessasi myös maksuttomasta numerosta +358 40 227 0 227. Puhelu tiedotenumeroon on maksuton EU-maista ja Soneran matkapuhelinliittymästä soitettaessa, Suomesta tai EU:n ulkopuolelta puhelu maksaa normaalin matkapuhelun verran.

Estä hintatietoviestit halutessasi

Jos et halua saada automaattista tekstiviestiä hintatiedotteesta EU-maissa matkustaessasi, voit estää viestin lähettämisen puhelimeesi Omilla Sivuilla. Halutessasi voit myös poistaa tilaamasi estolähetyksen ja saada jälleen hintatiedot matkapuhelimeesi.

Mene ja tiedä… mitä tuumaa Devspain?