espanjan opetusta

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
husbeta kirjoitti:

Onko kellään tietoa missä voisi täydentää ja opiskella Espanjan kieltä?

Sofia-opisto on suljennut kesäksi, joten otan mielellään vinkkejä vastaan, sekä opistotasolla tai yksityishenkilöltä.

Pakko vastata kun kysymyksesi on aika hassu…missá opiskella espanjan kieltá Espanjassa.

Se riippuu ihan sinusta itsestási ja sinun tarpeistasi ja sinun mahdollisuuksistasi. Juuri nyt, keskellá kesáá, voit opiskella esimerkiksi Fuengirolassa yksityisessä kielikoulussa nimeltáán Eurolingua. http://www.euro-lingua.es Ja toinen, melkein samanniminen on Cordobassa; http://www.eurolingua.es, siis ilman váliviivaa tuo osoite. Benalmadenassa on Colegio Maravillas, joka on todella, todella, todella hyvá mutta aika kallis.
http://www.maravillas.es , myös Todo Idiomas on Benalmadenassa ja sekin on ihan kelvollinen oppilaitos.http://www.infotodoidiomas.com/

Nämá koulut ovat espanjalaisia eli opetuskieli on espanja. Mutta siitá on vain etua, miksi oikeastaan opiskella espanjaa suomeksi???!

Suomalainen espanjan kielen opetus alkaa Sofia-opistossa syksyllá, syyskuussa ja siellá on mahdollista valita eri tason kursseja ihan kuten noissa muissakin oppilaitoksissa.

Ja jos oikein kovasti haluat oppia espanjaa, niin Malagassa on valtion virallinen kielikoulu, Escuela Oficial de Idiomas, jossa annetaan ulkomaalaisille espanjan kielen opetusta koulumaisesti joka páivá. Opetus on jaettu 5 eri luokkatasoon ja opiskelun voi aloittaa aikaisemman osaamisensa perusteella 1-2 tasolta – taso testataan ilmoittautumisen yhteydessä. http://www.eoimalaga.es Opetus alkaa syyskuussa. Ja tasot 1-4 kestávát yhden lukukauden, eli siis alkavat nyt syksyllá ja pááttyvát helmikuulla. ja taso 5 kestáá yhden lukuvuoden syyskuusta kesákuuhun. Tästá koulusta saa virallisen todistuksen.

Varmaan löytyy myös yksityisopettajia, heistá en valitettavasti osaa kertoa. Ehkä joltain tällaiselta suomi-sivustolta voi löytyá jokin yhteystieto, mahdollisesti myös http://www.uusifuengirola.es ilmoituksista.