Espanjan, kuten muidenkin

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 47 uutisia Espanjan, kuten muidenkin

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Espanjan, kuten muidenkin maiden, laeissa on muutamia porsaanreikiä, jos niitä nyt sellaisiksi voi tässä yhteydessä kutsua, mutta kumilangaksi tai purukumiksi kuitenkin.

Yksi niistä on sellainen (ainakin vielä jonkin aikaa aiemmin on ollut), että laitat pystyyn yrityksen, ja alat vasta sitten anoa sille lupaa.

Ajan mittaan, joka saattaa olla pitkäkin, saat sitten byrokraateilta vastauksen. Jos vastaus on epäävä, teet siitä valituksen, mutta et yhtään korkeammalle instassille kuin juuri ja juuri on tarpeen.

Valituksesi käsitellään sitten aikanaan ja saat vastauksen. Jos se on kieltävä, niin nyt sitten valitus vetämään seuraavaan asteeseen. Ja jos sieltäkin taas (ja mitä todennäköisimmin) tulee kielteinen bumerangi, jälleen aikanaan, niin laitat valituksia yhä ylemmäs ja ylemmäs, kunnes katto tulee vastaan.

Viimeisimmänkin epäävän vastauksen jälkeen voit vielä hetken aikaa pyörittää toimintaasi, mutta et enää kauaa, koska nyt se vihdoin viimein on laitonta. Tai, ainahan voit vielä yrittää valittaa kuninkaalle, mutta tuskin saat siihen valituslupaa. 🙂

Muista kuitenkin maksaa kaikki palkat, verot, sosiaaliturvamaksut, vakuutukset ja sen sellaiset aivan piirulleen, niin et syyllisty johonkin typerään petokseen tai muuhun vastaavaan rikokseen. Tienaamiasi rahoja ei sinulta voida vaatia pois, koskapa olet täyttänyt lain kirjaimen kaikissa toimissasi.

Tiedän tällä systeemillä pyöritetyn ravintolavenettä, tai siis laituriin kiinnitettyä proomua jossa ravintola, yli kolmen vuoden ajan, kunnes viranomaiset tulivat viimen sitten sulkemaan paikan.